Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Ακαδημία Πλαταμώνα 1-1

Δευτέρα 28 Μαίου 2012

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Ακαδημία Πλαταμώνα 1-1
Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Ακαδημία Πλαταμώνα, έστω κι αν στην τελευταία αγωνιστική ...
αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Αλεξάνδρεια.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Μακράκη, όμως στο 18’ ο Θανάσης Κίτσας ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ στην κίνηση.
Στο 64’ οι γηπεδούχοι έχασαν κορυφαία ευκαιρία όταν μετά από λάθος εκτίμηση του Αθανασίου ο Αθ. Κίτσας πρόλαβε την μπάλα πριν αυτή καταλήξει έξω, τροφοδότησε στο ύψος του πέναλτι τον Γουλσουζίδη το σουτ του οποίου κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αντάλλαξαν… λόγια μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γενική σύρραξη με τους πάγκους των δύο ομάδων να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να προκαλείται διακοπή του αγώνα.
Άμεση ήταν η αντίδραση του διαιτητή Παπαδόπουλου ο οποίος έδειξε τέσσερις κόκκινες κάρτες, δύο για κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα στους Χαρισούδη και Αθ. Κίτσα για τον ΠΑΟΚ και Παπαγιαννόπουλο,  Κυπαρισόπουλο για την Ακαδημία. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 13 λεπτά καθυστέρηση.
Ο διαιτητής της συνάντησης σφύριξε για τελευταία φορά στο 99’ κρατώντας μόνο εννέα λεπτά καθυστερήσεων ενώ η διακοπή κράτησε 13 λεπτά. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Ακαδημίας ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Λαδάς, Τόλιος (78’ Ελ. Κίτσας του Π.), Ελ. Κίτσας του Δ., Γ. Μπουκλάς, Π. Κίτσας, Πατατούκας, Ζαχαριουδάκης (85’ Τζέπης), Γουλσουζίδης, Χαρισούδης, Αθ. Κίτσας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Σαρπότας, Ντούγκας, Αθανασίου (84’ Καμπερίδης), Παπαγιαννόπουλος, Κυπαρισόπουλος, Οικονόμου, Μακράκης, Κυρτέγος (87’ Αποστολίδης), Ταρασιάδης (94’ Τζόβας), Καλαμπάκας, Στούμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: