Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ικανοποίηση Βενιζέλου για το προβάδισμα του Ολάντ - ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ικανοποίηση Βενιζέλου για το προβάδισμα του Ολάντ
Δευτέρα 23 Απριλίου 2012
Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών, εξέφρασε από τα Γιάννενα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο.. οποίος ευχήθηκε στον Ολάντ «μια μεγάλη πανευρωπαϊκού επιπέδου νίκη στον δεύτερο γύρο, την ημέρα που διεξάγονται και οι ελληνικές εκλογές», τονίζοντας ότι «πρέπει να αλλάξουμε τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς».

Ικανοποίηση Βενιζέλου για το προβάδισμα του Ολάντ
Ο κ. Βενιζέλος από τα Γιάννενα όπου βρίσκεται σε περιοδεία, δήλωσε: «Οι οιωνοί για τη νίκη του Φρανσουά Ολάντ στον δεύτερο γύρο και την εκλογή στην προεδρία της δημοκρατίας είναι πλέον πολύ ισχυροί. Τον συγχαίρω για την επιτυχία του στον πρώτο γύρο και του εύχομαι μια μεγάλη πανευρωπαϊκού επιπέδου νίκη στον δεύτερο γύρο, την ημέρα που διεξάγονται και οι ελληνικές εκλογές.
Πρέπει να αλλάξουμε τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς και πρέπει να είμαστε παρόντες-ως ισότιμο μέλος- στο τραπέζι της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης όταν θα αρχίσουν να αλλάζουν πράγματι αυτοί οι συσχετισμοί για το καλό της ευρωπαϊκής Ηπείρου και των Ευρωπαίων πολιτών, ιδίως των πιο αδύνατων και των πιο ανασφαλών», κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: