Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ - Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012
Φί­λες και φί­λοι,...

με αί­σθη­μα υ­ψη­λής ευ­θύ­νης α­πέ­να­ντι σας, απο­φά­σι­σα να κα­τέλ­θω ως υ­πο­ψή­φιος βου­λευ­τής Πιε­ρί­ας στις ε­πι­κεί­με­νες ε­θνι­κές ε­κλο­γές. Συ­στρα­τεύ­ο­μαι λοι­πόν στον κοι­νό α­γώ­να του ΠΑ­ΣΟΚ, της με­γά­λης δη­μο­κρα­τι­κής πα­ρά­τα­ξης να εγ­γυ­η­θεί την ε­νότη­τα της ελ­ληνι­κής κοι­νω­νί­ας, να εγ­γυ­η­θεί τη δη­μο­κρα­τι­κή ο­μα­λό­τη­τα, την α­νά­πτυξη και την κοι­νω­νι­κή πρό­ο­δο, με μπρο­στά­ρη τον πρό­ε­δρό μας Ευάγ­γε­λο Βε­νι­ζε­λο.
Βρι­σκό­μα­στε σε μια με­τα­βα­τι­κή περί­ο­δο και ο­φεί­λου­με ό­λοι να κα­τα­θέ­σου­με τον κα­λύ­τε­ρό μας ε­αυ­τό για να βγει η χώ­ρα α­πό το α­διέ­ξο­δο. Ως λα­ός και ως έθνος έ­χου­με πε­ρά­σει με­γα­λύ­τε­ρες δυ­σκο­λί­ες. Αυ­τό κα­λού­μαστε να κά­νου­με και τώ­ρα και εί­μαι σί­γου­ρος ό­τι θα τα κα­τα­φέ­ρου­με. Εί­ναι στο χέ­ρι μας.
Σε αυτή λοιπόν την πιο δύσκολη πολιτική συγκυρία, επέλεξα να συστρατευτώ και εγώ δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις για την αλλαγή στον τόπο.
Για όλους εμάς, η ανανέωση και όχι η ανακύκλωση, θα πρέπει να αποτελεί σταθερό στόχο. Ανανέωση στις ιδέες και τις προτάσεις, τα πρόσωπα, τον πολιτικό λόγο, τους στόχους και τις προτεραιότητες.

Με τι­μή
Μαλ­τζά­ρης Ιω­άν­νης

Δεν υπάρχουν σχόλια: