Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε απο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ο Γιάννης Μαλτζάρης

http://2.bp.blogspot.com/_rJnlStn5cdk/Sq55lmN7pKI/AAAAAAAAABU/uFFFMnz_lU8/s400/%CE%9C%CE%91%CE%9B%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3%2B%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3 

Δευτέρα 09 Απριλίου 2012
Παραιτήθηκε και τυπικά απο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ο Γιάννης Μαλτζάρης.Αυτό σημαίνει ότι η κάθοδος στις εκλογές ώς υποψήφιος βουλευτής του ..
ΠΑΣΟΚ είναι σίγουρη.Είναι μία υποψηφιότητα απο τις πολλές που θα υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, που θα εκφράζουν την ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τετάρτη.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Φίλες και φίλοι,
με αίσθημα υψηλής ευθύνης απέναντι σας, αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος βουλευτής Πιερίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Συστρατεύομαι λοιπόν στον κοινό αγώνα του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης να εγγυηθεί την ενότητα της ελληνικής κοινωνίας, να εγγυηθεί τηδημοκρατική ομαλότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο, με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Ευάγγελο Βενιζέλο.
Παράλληλα, λόγοι πολιτικής δεοντολογίας, μου επιβάλλουν να  υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πιερίας, θέση την οποία υπηρέτησα έως σήμερα με γνώμονα πάντα την ενότητα και την προοπτική της παράταξης μας.
Μέσα από την καρδιά μου επιθυμώ να ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία όλους όσοι ήταν συνοδοιπόροι στις μάχες που δώσαμε και να τους πω ότι σύντομα θα βρεθούμε σε νέους αγώνες για την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα.
Είναι άλλωστε προφανές ότι βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και οφείλουμε όλοι να καταθέσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Ως λαός και ως έθνος έχουμε περάσει μεγαλύτερες δυσκολίες. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και τώρα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας.
Με τιμή
Ιωάννης Αθ.Μαλτζάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: