Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Σε τροχιά ανόδου ο Πιερικός με 0-3 πέρασε απο τα Γιαννιτσά

Δευτέα 09 Απριλίου 2012

Σε τροχιά ανόδου ο Πιερικός
Σε τροχιά ανόδου διατηρήθηκε ο Πιερικός που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά για την 25η αγωνιστική της Football League. Αντίθετα...
οι γηπεδούχοι γνώρισαν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους. Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα πέτυχαν οι Κοντέων (13') και Μοκακέ (37' και 64').

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους παίκτες του Πιερικού να προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και να απειλούν μόλις στο 8ο λεπτό την εστία του Αποστόλου.  Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 12ο λεπτό χάρη στο γκολ του Κοντέων. Ο Μπλαζέφσκι έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κοντέων από ευνοϊκή θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου.


Οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Κυζιρίδη στο 18', ωστόσο το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και στο 37ο λεπτό έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Μοκάκε. Ο Πορτουλίδης έκανε την κάθετη πάσα και ο Μοκάκε αφού πέρασε τον Αποστόλου διαμόρφωσε το 0-2. Στα εναπομείναντα λεπτά του δεύτερου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τον Πιερικό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ωστόσο στο 64ο λεπτό ο Πιερικός έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Μοκακέ και πάλι. Ο Κοντέων έδωσε στον Μοκακέ, αυτός μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 0-3. Στην συνέχεια η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Πιερικό να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο και την Αναγέννηση να γνωρίζει την τέταρτη διαδοχική ήττα της.  


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης):
Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας,  Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Παπαδόπουλος Θ., Στεφανίδης.

Στον πάγκο: Καραογλανίδης, Παπαδόπουλος Γ., Τζεβελέκης, Γιόνδης, Τσικνίδης, Βόκα, Τσίλης.

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Πουλόπουλος, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρούσεφα Μπλαζέφσκι, Μοκακέ, Κοντέων.

Στον πάγκο: Συμεωνίδης, Λαζαρίδης, Κόιτς, Τόσκας, Κραγιόπουλος, Σεχολάρι, Πέντα.http://www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: