Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πατάτες Agria (κίτρινη πατάτα) Άνω Βροντούς Σερρών προς 6€ το 20κιλο

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Για παραγγελίες, κάντε κλικ εδώ
Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012, από τις πρώτες πρωινές ώρες, άρχισαν να κατατίθενται παραγγελίες μέσω διαδικτύου για πατάτες ποικιλίας Agria (κίτρινη πατάτα) Άνω...
Βροντούς Σερρών, από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Οι κάτοικοι της Κατερίνης, τα μέλη και οι φίλοι της ΕΟΔνΠ θα μπορούν από σήμερα να παραγγείλουν μέσω της ιστοσελίδας των εθελοντών, ποσότητες μέχρι 100 κιλά ανά άτομο, προς 0,30 € το κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών (6 € το τσουβάλι). Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2012.
Στην ιστοσελίδα αναφέρονται όλα τα ονόματα των πολιτών, καθώς και οι ποσότητες που έχει παραγγείλει ο κάθε ένας από αυτούς. Μάλιστα ακόμη και ο παραγωγός θα μπορεί να παρακολουθεί την ιστοσελίδα και να προετοιμάζει τις συσκευασίες, ανάλογα με τις παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα.
Για να γίνει αποδεκτή μία παραγγελία, πρέπει ο χρήστης να δηλώσει οπωσδήποτε, εκτός από το ονοματεπώνυμο και την ποσότητα, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου και το κινητό τηλέφωνο. Η διαδικτυακή εφαρμογή δεν μπορεί να δεχτεί δεύτερη παραγγελία από την ίδια διεύθυνση email, ενώ για λόγους ασφάλειας απαιτείται τελική επιβεβαίωση μέσω της επιστολής που στέλνει αυτόματα το σύστημα στο χρήστη.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: