Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η ίδια συνταγή σε άλλη έκδοση απο το ΔΝΤ..οικονομικός πόλεμος με εξαθλίωση, φτώχεια και ομηρία του λαού... (του Δημ.Καλαϊτζή)

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012
Στα "13 μέτρα μας στήνει η Τρόικα" λέει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.. και είναι το πρωτοσέλιδο που απεικονίζει την ωμή πραγματικότητα...
Αιτία αυτού του πρωτοσέλιδου ήταν να γυρίσω λίγο στο παρελθόν και να σταθώ στο ρόλο του ΔΝΤ και αυτών που το στηρίζουν.. για να καταλάβουμε πού πάει το πράγμα.. και τί σημαίνει νέα φτώχεια στην Ελλάδα...
- Να θυμήσω και να γνωστοποιήσω σε όσους δέν το γνωρίζουν, δύο περιπτώσεις:
1.τί γινόταν με τον Σαντάμ στο Ιράκ.. δήθεν μου οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι κόπτονταν για την δημοκρατία και τη ζωή του λαού του Ιράκ. Χωρίς να το λέω εγώ (αλλά μέλη της CIA που έχουν δηλώσει σε σχετικό ρεπορτάζ..) οι Αμερικάνοι, όταν ο Σαντάμ αρνήθηκε να συναινέσει στην κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Ιράκ - Ιορδανίας, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσής του και μάλιστα (όπως δήλωσαν πράκτορες της CIA) επειδή είχε πολλούς σωσίες δέν ήταν δυνατή η δολοφονία του, γι αυτό και έγινε ο γνωστός πόλεμος και η εγκαθίδρυση του καθεστώτος που έφτιαξε η Αμερική.
Μάλιστα οι Αμερικάνοι κατέσχεσαν 21 δις δολλάρια καταθέσεις Ιρακινών στην Αμερική και τα μετέφεραν στο Ιράκ, τάχα για την ανάπτυξη του Ιράκ.
Εξ αυτών 9 δις εξαφανίστηκαν και δέν υπάρχουν αποδείξεις πού πήγαν.Πλιάτσικο μπροστά στην κάμερα απο στρατιώτες, ανθρωπους του νέου καθεστώτος στο Ιράκ, αλλά και αμερικάνους εκπροσώπους. 
Μετά δέ την εξόντωση του Σαντάμ και το τέλος του πολέμου στο Ιράκ, ο Μπούς τοποθέτησε  ώς πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας τον Paul Wolfowitz, τον αδίστακτο επικεφαλής του πολέμου στο Ιράκ, για να τον ανταμέιψει για τιςυπηρεσίες του και αυτός με την ανάλυψη των καθηκόντων του, έβαλε εντός του Ιράκ το ΔΝΤ, το οποίο ανάγκασε την κυβέρνηση του Ιράκ να δανειοδοτηθεί για να καλύψει δήθεν το δημόσιο χρέος, με αποτέλεσμα ο λαός αντί για ανάπτυξη, να μπεί σε βαθειά ύφεση και φτώχεια και οι Αμερικάνοι και οι εταιρίες να ελέγχουν τώρα πλήρως τα Ιρακινά πετρέλαια.
2.Προγενέστερο χρονικά παράδειγμα είναι αυτό της Σαουδικής Αραβίας, που έπεισαν κάποιους Σαουδάραβες ηγέτες, μπήκε το ΔΝΤ δήθεν για το Δημόσιο χρέος και εκεί στη φτώχεια ο λαός, αφού το ΔΝΤ επέβαλε τη γνωστή συνταγή φτώχειας  και εξαθλίωσης. Ετσι ενώ τα πετρέλαια υπήρχαν, δήθεν για την ανάπτυξη του λαού, τώρα ελέγχονται πλήρως απο τις εταιρίες των Αμερικανών .
Και άλλα παραδείγματα μπρούμε να αναφέρουμε, όπως πχ. Αργεντινή κλπ, αλλά εγώ στάθηκα στις δύο αυτές περιπτώσεις για να δείτε πώς λειτουργούν όταν βάζουν στο μάτι πλουτοπαραγωγικές πηγές άλλων κρατών.. Οικονομικό πόλεμο κατά του Ιράκ και της Σαουδικής Αραβίας τον ονόμασαν αξιωματούχοι της CIA σε συνεντεύξεις τους και καμάρωναν για τα επιτεύγματά τους και ιδιαίτερα στάθηκαν στο ρόλο του πρώην προέδρου της παγκόασμιας Τράπεζας κ.Paul Wolfowitz.
- Και εμείς άν πιστεύουμε ότι θάχουμε καλύτερη τύχη, πλανώμαστε.. να δείτε που και εμείς είμαστε στο μέσον και στη δίνη ενός οικονομικού πολέμου με πρωτεργάτες την Γερμανία και το ΔΝΤ, γιατί έχουν βάλει στο μάτι και θέλουν να εκμεταλευτούν τον αναξιοποίητο πλούτο της Ελλάδος. Για να το πετύχουν αυτό πρέπει να μας οδηγήσουν στην οικονομική εξαθλίωση για να μπορούν με ωμό εκβιασμό να μας κρατάνε ομήρους και να μήν υπάρχει δυνατότητα αντίστασης..
Η ίδια συνταγή σε άλλη έκδοση απο το ΔΝΤ..οικονομικός πόλεμος με εξαθλίωση, φτώχεια και ομηρία του λαού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: