Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τους φτύνουμε και προχωράμε

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisrlfj-KYUQjICzZmUuIGzxgNIXls21vl7mWBvx_rf_idOU1Em1jSFBB9lafZFfoHatLCqqiQLCar0t8ocVODDY1YN19zZTAq5QbWtkyC_Ao6CEpMHkpvRlcHLs9sCBOJVhU8_pp-0JTs/s1600/patriotiko_metopo.jpg 

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012
Ακραίες εκφράσεις του τύπου «τους φτύνουμε», δεν είναι δόκιμες στην πολιτική πρακτική και φρασεολογία, πολλώ δε μάλλον ενός ..
συγκροτημένου και σοβαρού πολιτικού Κινήματος, όπως το Πατριωτικό Μέτωπο.
Παρακολουθώντας ωστόσο τους  εκπροσώπους του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος να χασκογελούν στο τραπέζι της συναπόφασης για την πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας, αντάμα με τον μεγαλολογιστή- πρωθυπουργό, δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε στους σύγχρονους νενέκους, με αυτόν τον οργισμένο, αλλά και απόλυτα περιφρονητικό τρόπο. Όπως δηλαδή απαντά ο κάθε  απλός Έλληνας πολίτης, σε ολάκερη τη χώρα: Κύριοι Παπανδρέηδες, Σαμαράδες, Καρατζαφέρηδες και Παπαδήμοι, είστε για φτύσιμο.
Οι πολιτικοί αυτοί απατεώνες, είναι πια σαφώς αυτουργοί και συναυτουργοί, στο μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε σε βάρος του Λαού μας, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν. Η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της προδοσίας ενός ολόκληρου Λαού, μόνο με την προδοσία της μικρασιατικής καταστροφής μπορεί να συγκριθεί.
Έτσι λοιπόν, αυτό που από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής του επαναλαμβάνει μονότονα και κουραστικά το Κίνημά μας, πως ο αγώνας μας δηλαδή έχει σαφή εθνικοαπελευθερωτικά χαρακτηριστικά, απέναντι στην κατοχή που υφιστάμεθα, δικαιώνεται – δυστυχώς – σε κάθε του διάσταση.
Από σήμερα, κανένας πολιτικός φορέας, κανένα πολιτικό κίνημα, κανένας συνδικαλιστικός και κοινωνικός φορέας, δεν δικαιολογείται να συνεχίζει τις επί μέρους προσεγγίσεις του, είτε με τη λογική του «εγώ θα σας σώσω», είτε με τη λογική του «ταξικού αγώνα». Δεδομένου ότι, ο αγώνας όλων όσων αγαπούν αυτόν τον πολύπαθο τόπο και τον Λαό του, είναι – πρέπει να είναι – κάθετος και πολυμέτωπος.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, τηρώντας με συνέπεια την ιδρυτική του διακήρυξη, απλώνει το χέρι σε όλους τους φορείς οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως η μόνη διέξοδος για να βγούμε από το τέλμα είναι η ανατροπή. Παράλληλα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν, προετοιμάζεται να παραδώσει εντός των επομένων ημερών στη δημοσιότητα, πρωτόκολλο σύμπραξης και συμπαράταξης σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, με σαφή διάταξη μάχης, σε ένα ευρύ Μέτωπο Αγώνα, που χωράει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Η ώρα της ευθύνης απέναντι στην ιστορία τούτου δω του τόπου αλλά και των νέων γενεών είναι παρούσα, ο Αννίβας είναι προ των πυλών και εμείς πια, δεν έχουμε να χάσουμε παρά τις αλυσίδες μας.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών.
Πατριωτικό Μέτωπο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

pametopo@gmail.com

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: