Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιαννίκος σπάει πάλι την απεργία και βγάζει το μαϊμού Tivi αντί για το Tivo!


Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012
Συνάδελφοι, να που ο Γιαννίκος παρά τις διαβεβαιώσεις που έδινε μέσω των συνεργατών του ότι υπάρχει επενδυτής για την Bestend ξαναβγάζει το μαϊμού Tivo για δεύτερη φορά. Αυτή τη στιγμή ακριβώς δίπλα από το πρακτορείο Ευρώπη σε..
ένα βιβλιοδετείο μοντάρει το περιοδικό του το οποίο στη συνέχεια θα διανείμει από το πρακτορείο Ευρώπη.
Τώρα τι έχουν να πουν τα γιουσουφάκια του Γιαννίκου που μιλούσαν για προβοκάτσιες και πλαστοπροσωπίες;
Τώρα τι έχουν να πουν αυτοί που λέγανε ότι δεν πρέπει να κινητοποιηθούμε δυναμικά στα θέατρα και στο πρακτορείο Ευρώπη για να μπλοκάρουμε το περιοδικό του Γιαννίκου;
Τώρα τι έχουν να πουν όλα αυτά τα τσιράκια που προστατεύουν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχει φτιάξει ο Γιαννίκος;
Τώρα τι έχουν να πουν όλοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι τα δικαστήρια είναι η λύση για να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας από τον Γιαννίκο;
Τώρα συνάδελφοι χρειάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις. Αν για δεύτερη φορά περάσει του Γιαννίκου θα δημιουργήσει εταιρεία πάνω στις πλάτες μας.
Τώρα να κινηθούμε νομικά εναντίον του πρακτορείου Ευρώπη που κυκλοφορεί περιοδικό χωρίς τον αρμόδιο για το νόμο στην ταυτότητά του.
Πρέπει να μπλοκάρουμε τα θέατρα του Γιαννίκου έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μοχλό πίεσης όπως οι συνάδελφοι στο Άλτερ μπλοκάρανε τον αέρα.
Να μην δεχτούμε καμία απειλή και να μην υποκύψουμε στις ορέξεις αυτών που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας.

Ομάδα εργαζομένων που δεν αντιπροσωπεύει την Bestend
(αντιπροσωπεύουμε το δίκαιο όλων των ανθρώπων και συναδέλφων που θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διεκδικήσουμε τη δουλειά και τα δεδουλευμένα μας) 
Irene Kapou [ikapou24@gmail.com]

Δεν υπάρχουν σχόλια: