Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Παράκληση - έκκληση προς το εργατικό σωματείο του πρακτορείου Ευρώπη και τη διοίκηση του πρακτορείου «μην κυκλοφορήσετε ξανά το μαϊμού περιοδικό του Γιαννίκου»

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012
Φίλοι και συνάδελφοι, με τους περισσότερους από εσάς έχουμε δώσει εδώ και δεκαετίες αγώνες προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Μην μας καταδικάζετε κυκλοφορώντας το παράνομο έντυπο του Γιαννίκου που ονομάζεται Tivi weekly. Με αυτό το έντυπο ο Γιαννίκος ξεφεύγει..
και βάζει ταφόπλακα στις όποιες διεκδικήσεις μας. Με αυτόν τον τρόπο στήνοντας απεργοσπαστικό παράνομο μηχανισμό προσπαθεί να αποφύγει τις πληρωμές των μισθών μας και των υποχρεώσεών του απέναντι στα ταμεία του κράτους. Άθελά σας τους δίνετε άλλοθι και τον υποστηρίζεται στην προσπάθειά του. Μας οδηγείτε στην ανέχεια και την εξαθλίωση. Ο Γιαννίκος το ξέρετε πολύ καλά πως έχει λεφτά να μας πληρώσει και έχει λεφτά για να επενδύσει στις εταιρείες που έχεις την κατοχή του. Πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο ξεφορτώνεται όλη τη σαβούρα και δημιουργεί ένα μαϊμού περιοδικό από το πουθενά. Ελάτε να το παλέψουμε μαζί. Ελάτε να βγούμε μαζί νικητές. Μην αφήσουμε τον Γιαννίκο και τον κάθε Γιαννίκο να μας νικήσει. Την επόμενη φορά ίσως είναι η δική σας σειρά.
Ένας απελπισμένος εργαζόμενος της Bestend 
Maria Dimou [mdimaki1@gmail.com]  

Δεν υπάρχουν σχόλια: