Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Φτάνει πια η κοροϊδία - Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/cf4507ae4969876df39b5f798b6f40ce_L.jpg 

Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2012 
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ΕΚΑΒίτες, αφού για μια ακόμη φορά η ηγεσία του υπουργείου, αποδείχθηκε «ανακόλουθη» ως προς τις.. υποσχέσεις της
«Έχουμε  εξαντλήσει και τελευταίο περιθώριο της υπομονής μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού του ΕΚΑΒ. Οι ΕΚΑΒίτες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, αφού εδώ και ένα χρόνο, όπως υποστηρίζουν, παραμένουν απλήρωτοι, δηλώνοντας δικαίως ότι δεν ανέχονται άλλους εμπαιγμούς από την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου.

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει πως σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που έγιναν με τους φορείς του Υπουργείου Υγείας  (Υπουργός , Υφυπουργοί, Γεν. Γραμματείς) τους δόθηκε καταλυτική ημερομηνία πληρωμής των δεδουλευμένων τους την 20/12/2011.
«Κάναμε υπομονή και την εκμεταλλευτήκαν», αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως είναι ένα χρόνο απλήρωτοι, «αλλά αυτοί εισέπραξαν την προσφορά μας όλο αυτό το χρόνο προς τους συμπολίτες μας, ως αδυναμία και όχι ως κίνηση αυξημένης ευθύνης.»
Το προσωπικό των ΕΚΑΒ, υπογραμμίζει ότι αδυνατεί πλέον να χρηματοδοτήσει το κράτος και την δήθεν κοινωνική πολιτική του Υπουργείου, πληρώνοντας από την τσέπη του τα έξοδα για τις διακομιδές των ασθενών και να επιφορτίζεται καθήκοντα και υποχρεώσεις άλλων οργανισμών.
«Το ποτήρι ξεχείλισε , η ανικανότητα και ο στρουθοκαμηλισμός ορισμένων πρέπει να πάψει να  υπάρχει.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 9/1/2012 κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις και συνεχίζονται με εντατικότερους ρυθμούς και με μειωμένα τα ποσοστά ασφαλείας την ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενώ θα διοργανώσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα. 
ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: