Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εργασίας τα βασικά σημεία Οι προτάσεις για τις επικουρικές


Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2012 
Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εργασίας τα βασικά σημεία της πρότασής του για τις ..
επικουρικές συντάξεις. Σύμφωνα με την πρόταση καμία επικουρική σύνταξη δεν θα μειωθεί κάτω από το 20% του συντάξιμου μισθού, ενώ οι μειώσεις θα αφορούν μόνο τα ελλειμματικά ταμεία και τις συντάξεις που υπερβαίνουν αυτό το ποσοστό. Η ενοποίηση των πέντε επικουρικών ταμείων σε ένα θα γίνει από την 1η Ιουλίου του 2012, αφού προηγηθεί η ολοκλήρωση της σχετικής αναλογιστικής μελέτης.
1. Πλήρης ενοποίηση, διοικητική και ασφαλιστική των 5 ταμείων επικουρικής ασφάλισης μισθωτών (ΕΤΕΑΜ, ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΙΤ, ΤΑΥΤΕΚΩ και ΕΤΑΤ), και των αντίστοιχων κλάδων και αυτοτελών τομέων. Η ενοποίηση προβλέπεται να γίνει την 1/7/2012 και αφού προηγηθεί η ολοκλήρωση της σχετικής αναλογιστικής μελέτης.

2. Μείωση των επικουρικών συντάξεων στα ταμεία που παρουσιάζουν ελλείμματα και ταυτόχρονα καταβάλλουν συντάξεις που υπερβαίνουν το 20% των συντάξιμων αποδοχών. Στόχος θα πρέπει να είναι η αποτροπή ελλειμμάτων από το 2014 και μετά. Στην κατεύθυνση αυτή πρέπει να γίνουν σεβαστές, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, οι προσδοκίες των ασφαλισμένων, με βάση και τις δυνατότητες του κάθε ταμείου. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαμορφωθεί ενιαίο ποσό σύνταξης για όλα τα ταμεία ή ενιαίες οριζόντιες περικοπές. Θα διαφοροποιηθούν ανάλογα με το ύψος της σύνταξης και τις οικονομικές δυνατότητες, όπως αυτές αποτυπώνονται στις μελέτες και στα σημερινά οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία των ταμείων.

3. Καμία μείωση σε συντάξεις που αντιστοιχούν στο 20% του συντάξιμου μισθού και επομένως και καμία μείωση για τους νέους ασφαλισμένους (από 1/1/1993 και μετά). Εάν δεν προχωρήσουμε σήμερα σε παρεμβάσεις, οι μελλοντικοί συνταξιούχοι κυρίως οι νέοι, είναι αμφίβολο εάν θα πάρουν επικουρική σύνταξη και στην καλύτερη περίπτωση η σύνταξη τους θα είναι στο 1/3 της σημερινής καταβαλλόμενης σύνταξης.

4. Ενοποίηση σε έναν "κουμπαρά" όλων των περιουσιακών στοιχείων των ενοποιημένων ταμείων και τομέων και ενίσχυση της δυνατότητας για μία επαγγελματική και αποτελεσματική αξιοποίησή της, με την μεγαλύτερη ασφάλεια και απόλυτη διαφάνεια. Η "προίκα" με την οποία συμμετέχει το κάθε ταμείο, αλλά και η γενικότερη οικονομική του κατάσταση, λαμβάνεται υπόψη για το ύψος των συντάξεων των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων στο ενοποιημένο ταμείο.

5. Συμμετοχή του νέου ταμείου στο πρόγραμμα ενίσχυσης της περιουσίας των ταμείων, σε αντιστάθμισμα των όποιων απωλειών προκύψουν από την διαδικασία ανταλλαγής των ομολόγων (P.S.I.).

6. Διασφάλιση όλων των κοινωνικών πόρων για την ενίσχυση του νέου ταμείου προς όφελος όλων των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων (3,5 εκατ. περίπου ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι).

7. Μεταφορά του πόρου από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης που αντιστοιχεί στις επικουρικές συντάξεις, στο νέο ενιαίο ταμείο ως έσοδο αντί της κατάθεσης του στο ΑΚΑΓΕ.

8. Διευθέτηση του πραγματικού χρέους του ΙΚΑ προς το ΕΤΕΑΜ (αντί των 2,8 δισ. ευρώ στα 4,5 δισ. ευρώ που εκτιμάται) και απόδοση του σε ετήσιες δόσεις κατά τα πρότυπα του Νόμου 3655/2008 (15 δόσεις).

9. Ενιαίος τρόπος υπολογισμού συντάξεων για τους νέους ασφαλισμένους (που ισχύει και σήμερα) και σύσταση ατομικών μερίδων για όσους ασφαλίστηκαν από 1/1/2001 και μετά. Ενίσχυση της ανταποδοτικής σχέσης εισφορών-παροχών, αλλά και ενίσχυση των συντάξεων από το μέρισμα που προκύπτει από τις προσόδους της περιουσίας.

10. Δυνατότητα στους φορείς των ασφαλισμένων να εξαιρεθούν από την ενοποίηση και να διατηρήσουν τα ταμεία τους και τους τομείς τους ως αυτοδιαχειριζόμενα ταμεία, Ν.Π.Ι.Δ. ή Επαγγελματικά Ταμεία. Μέχρι 30/6/2012 με απόφαση όχι των Δ.Σ. των Ταμείων, αλλά της αντιπροσωπευτικότερης οργάνωσης των ασφαλισμένων, μπορούν να ζητήσουν την εξαίρεση τους από το ενιαίο ταμείο. Παράλληλα μέχρι τέλος του 2012 μπορούν να ενταχθούν στο ενιαίο ταμείο με την ίδια διαδικασία και όσα από τα ταμεία δεν περιλαμβάνονται στο αρχικό σχήμα ακόμη, όμως και όσα εξαιρέθηκαν με αίτηση τους πριν την 1/7/2012. Η ασφάλιση και στα ταμεία αυτά θα συνεχίσει να είναι υποχρεωτική, ενώ για το επίπεδο των συντάξεων δεν θα παρεμβαίνει το κράτος. Η μόνη εποπτεία που θα ασκείται θα είναι από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή, στα πλαίσια των κανόνων που υπαγορεύονται για την διασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου είναι η διασφάλιση του κοινωνικού χαρακτήρα της επικουρικής ασφάλισης και της βιωσιμότητας των ταμείων, η εξασφάλιση των επικουρικών συντάξεων για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές και μάλιστα σε επίπεδα πολύ υψηλότερα (μέχρι και διπλάσια), η διατήρηση και ενίσχυση της αυτοτέλειας και της βιωσιμότητας του 2ου βασικού πυλώνα της ασφάλισης.

Το Υπουργείο επισημαίνει ότι χωρίς μία ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση στο χώρο της επικουρικής ασφάλισης, οι συνέπειες θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τους συνταξιούχους και μάλιστα άμεσα. Ενώ για να αντέξει το κάθε ταμείο μόνο του, θα χρειασθούν δραματικές περικοπές που θα είναι υπερδιπλάσιες εκείνων που απαιτούνται στο πλαίσιο του ενιαίου ταμείου.

Το πλαίσιο έχει συζητηθεί με τους φορείς εκπροσώπους των ασφαλισμένων, οι οποίοι προσεγγίζουν κατ' αρχήν θετικά αυτό το σχεδιασμό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΓΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ...
ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?
ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ?
ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ
ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛHΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΑ ΜΚΟ?
ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ
ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
Ο ΣΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!
Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο - ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι - για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!
ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)
ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.
ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
τηλ. 2109344726
2109359302
Οι παρανομα αποσπασμενοι:
ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’
ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.
ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.
ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ
ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΓΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?
ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!


ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ? ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + 13"

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!....

7 Ιαν 2012 10:23:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΓΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ...
ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ?
ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ?
ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ
ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛHΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΑ ΜΚΟ?
ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ
ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
Ο ΣΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!
Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο - ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι - για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!
ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)
ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.
ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
τηλ. 2109344726
2109359302
Οι παρανομα αποσπασμενοι:
ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’
ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.
ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.
ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ
ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΓΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?
ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!


ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ? ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + 13"

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!....

7 Ιαν 2012 10:23:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΓΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2015 ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ Η ΚΟΜΠΊΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ!
ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ Σταύρος ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΖΟΥΛΙΟ ΣΥΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗς ΑΛΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ALCO ΑΠΑΤΗ
ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ ΣΤΗΝ ΛΊΣΤΑ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΝΩΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΨΑΡΑΣ
45 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΒΑΣ ΚΑΑΙ ΧΩΡΙΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΛΟΥΚΡΤΗΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΛΠ.. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

Στην ομιλία του ο κ. Κοντονής τόνισε μεταξύ άλλων:
«Με αφορμή των 33ο Μαραθώνιο Δρόμο, εκ μέρους του Πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής Κυβέρνησης καλωσορίζουμε τους χιλιάδες δρομείς του Μαραθωνίου δρόμου = ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΣΑ ΚΟΡΟΙΔΑ = και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη φορά το αγωνιστικό τους φρόνημα, η εν γένει αγωνιστικότητά τους και η προσπάθειά τους θα δυναμώσουν έννοιες και ιδέες όπως αυτή της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεγγύης.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ...
ΣΕΓΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ 43/000 δεομεις θα πληρωσουν 100 ευρώ να τρεξουν και δεν κοβονται θεωρημένες αποδείξεις ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
Δήλωση Συμμετοχής - Μαραθώνιος Δρόμος
Οι εγγραφές για τους Αγώνες Δρόμου ολοκληρώθηκαν. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Η περίοδος εγγραφών για τον Μαραθώνιο Δρόμο ξεκινάει στις 16 Μαρτίου 2015. Οι εγγραφές θα κλείσουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του αντίστοιχου ορίου συμμετοχής ανά αγώνα (Όριο Συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο, συμπεριλαμβανομένου και του Δυναμικού Βαδίσματος: 16.000).

Μαραθώνιος- Ατομική Εγγραφή- Βασικό Πακέτο 30,00
Το Βασικό Πακέτο Συμμετοχής περιλαμβάνει:
Αριθμό Συμμετοχής δρομέα
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip
Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
Μεταφορά Δρομέα στην αφετηρία του Μαραθώνα (ισχύει για τους αθλητές του Μαραθωνίου και του Δυναμικού Βαδίσματος)
Παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
Πιστοποιητικό Συμμετοχής με το χρόνο τερματισμού του δρομέα

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
τηλ. 2109344726
2109359302