Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Το συγκρότημα του ΔΟΛ ζεί και βασιλεύει ....και την πολιτική μας κυριεύει. (του Δημ.Καλαϊτζή)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWmGYcXbmg-GQqRLNrbH9ecRYuPNrf0W_e3dKoDajyAPSyRyOJpyR4cZr-ivnjdL6pFsbyFL-0JDxZTppWHffmkUreXmiJE2waB_e6PxFoDkC3w3ST7Kc9De0GRhDixgwURbbkFHSpwV7b/s1600/DSC00987.JPG 
Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011
Απόδειξη ότι όταν θέλει ρίχνει κυβερνήσεις, ανεβάζει και κατεβάζει υπουργούς.
Παντελής Καψής κυβερνητικός εκπρόσωπος.Τί τζάμπα...
έβγαζαν αφρούς η Τρέμη και η παρέα της;
Είμαι απο εκείνους, που τοποθετήθηκα για τον Γιώργο Παπανδρέου ότι την πάτησε.. τοποθετήθηκα και έγραψα για τις λαθεμένες πολιτικές κινήσεις που του στοίχησαν την πρωθυπουργία.. και ενδεχομένως και την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε όλοι, ότι ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία..
Κανείς όμως δέν τολμά να πεί ευθέως ότι βρέθηκε σε συμπληγάδες πέτρες.. τέτοιες που μπορεί να συνθλίψουν κάθε πολιτικό..
Στο εξωτερικό έπεσε σε δυσμένεια των εταίρων μας, για τους γωνστούς πιά λόγους (τουλάχιστον αυτούς που θεωρούνται αληθής)
Στο εσωτερικό της χώρας, απο τη μιά οι Τραπεζίτες, πρώην φίλοι της κυβερνώσας παράταξης, που διεμήνυαν παντού,  " ή αυτός ή εμείς". Και το έκαναν πράξη, προασπίζοντας τα δικά τους συμφέροντα.... για όσους γνωρίζουν τη σημαίνει "κούρεμα".
Το ίδιο και τα μεγάλα συγκροτήματα, προεξάρχοντος του συγκροτήματος του ΔΟΛ. 
Με περισσή μανία,καθημερινά το ΜΕΓΑΛΟ κανάλι ήταν εκείνο που λυσαλέα πολεμούσε με βαρείς και αναξιοπρεπείς χαρακτηρισμούς τον Γιώργο Παπανδρέου,δέν βρήκαν μία καλή πολιτική δράση της κυβέρνησής του, δέν προέβαλε ποτέ τις μεγάλες αλλαγές που συντελέστηκαν τα δύο αυτά χρόνια (μπορεί κανείς να τις απαριθμήσει και είναι τόσες πολλές σε σύντομο χρονικό διάστημα,συνταρκατικές αλλά και επώδυνες).
Το ΜΕΓΑΛΟ κανάλι,προκλητικά καθημερινά έβαζε  την ατζέντα των συζητήσεων, καθημερινά στα παράθυρα ακούγαμε και βλέπαμε απίστευτη παραπληροφόρηση και η "χολή" έρεε μπόλικη.
Δέν θέλω να υπερασπιστώ τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά ώς πολίτης, που μπορώ να βλέπω το παρασκήνιο της πολιτικής πίσω απο τις κουρτίνες, οφείλω να τοποθετηθώ.
Αν ο λαός νομίζει ότι ψηφίζουμε ανεπηρέαστα, κάνει λάθος.
Την πολιτική άν δέν την διαμορφώνουν τα ΜΜΕ,τουλάχιστον την συνδιαμορφώνουν και  τελικά επιβάλλουν τους όρους τους.
Βέβαια εννοείται ότι αυτά εξαργυρώνονται... 
Τόχουμε ξαναδεί το έργο και παλαιότερα.. έχει πιά αποδειχτεί..
Ετσι...οι κυβερνήσεις πέφτουνε και η ΔΟΛ μένει.. ζεί και βασιλεύει κα την πολιτική μας κυριεύει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: