Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσοχοΐδης: Όχι με τον Παπανδρέου στις εκλογές

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011
Υπέρ της εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις βουλευτικές εκλογές, τάχθηκε σήμερα Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη, τότε πρέπει να αποχωρεί», είπε χαρακτηριστικά... ο υπουργός Ανάπτυξης.

Υπέρ της εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις βουλευτικές εκλογές, τάχθηκε σήμερα Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη, τότε πρέπει να αποχωρεί», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.
«Μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος αρχηγός με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι αμέσως μετά τις γιορτές πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, και το κόμμα να πάει στις εκλογές με μια νέα ηγεσία και μια νέα πολιτική πρόταση.
«Εμείς συζητάμε ακόμη αν και πότε θα ανοίξουν οι διαδικασίες. Δεν είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη συζήτηση. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει σοβαρά και συντεταγμένα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν καθυστερήσαμε απλώς, σφυρίζουμε αδιάφορα κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτε».
Σκληρή απάντηση έδωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Καρχιμάκης κατηγόρησε εμμέσως τον υπουργό Ανάπτυξης για «προπέτεια, αλαζονεία και αχαριστία».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στην πολιτική πρέπει να υπάρχει και η ηθική. Ο καθένας σήμερα μπορεί να κρίνει και την προπέτεια και την αλαζονεία αλλά και την αχαριστία. Και ο ιστορικός του μέλλοντος, βεβαίως, θα κληθεί να γράψει την πραγματεία του για όλα αυτά».
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: