Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την δολοφονία της Ανδριάνας - Βίντεο με την 21χρονη λίγες μέρες πριν πεθάνει

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 

 
Συνεχίζουν να συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη στυγερή δολοφονία της Ανδριανής Γαρδικιώτη. Η 21χρονη κοπέλα βρήκε βασανιστικό θάνατο από τον...
σύντροφό της.

Διάβασε το χρονικό της δολοφονίας


Ακόμα και ο ιατροδικαστής  που εξέτασε το πτώμα της, αλλά και ο άνθρωπος από το γραφείο τελετών, δηλώνουν συγκλονισμένοι από την κατάσταση στην οποία την βρήκαν. 


Η νεκρή κοπέλα βρέθηκε μέσα στη λίμνη της Καστοριάς. Εκεί όπου την είχε παρατήσει ο 35χρονος δράστης, ο οποίος στη συνέχεια ζητούσε συγνώμη για την αποτρόπαια πράξη του μέσα από την σελίδα του στο facebook.

Διάβασε ποιος είναι ο δράστης


Την ίδια ώρα, προσποιούμενος την νεαρή κοπέλα συνομίλησε με έναν από τους φίλους της και του είπε για την σχέση της με τον ίδιο. Η Ανδριάνα φαίνεται πως δεν είχε αποκαλύψει σε όλους την σχέση της. Σε κάποιους σύστηνε τον 35χρονο ως ξάδελφό της.


Διάβασε τι λέει στο TLIFE για τον δράστη φίλος της 21χρονης


Όσοι πάντως ήξεραν ότι είναι ζευγάρι, μιλάνε για έναν έντονο έρωτα που κατέληγε πολύ συχνά σε καυγάδες. Σαν αυτόν που έγινε λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο. Στην κατάθεση του ο δράστης επικαλείται λόγους ζηλοτυπίας: "Ήμουν ερωτευμένος με την Ανδριάνα. Ζήλευα όταν την έβλεπα με αλλους άνδρες.. (..) Υποψιαζόμουν ότι με απατούσε γι' αυτό τσακωθήκαμε".


Ποια ήταν η άτυχη κοπέλα


Η Ανδριάνα ειχε όνειρο να κάνει τηλεόραση και συμμετείχε σε εκπομπές τοπικού καναλιού. Λίγες μέρες πριν πεθάνει είχε κάνει και κάποια γυρίσματα για την εορταστική εκπομπή του καναλιού. 
Η οικογένεια της Ανδριάνας είναι συγκλονισμένη, όπως και όλοι οι φίλοι, συγγενείς και συντοπίτες της. Ακόμα και άνθρωποι που δεν την γνώριζαν δεν μπορύν να διανοηθούν ότι ένας άνθρωπους μπορεί να βρει τέτοιο θάνατο. Κάποιοι μάλιστα έφτιαξαν και μία σελίδα στη μνήμη της.



Ο 35χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην λίμνη της καστορίας για την αναπαράσταση της δολοφονίας και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.
http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: