Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τελείωνε Αντώνη, μας έσκασες...

http://now24.gr/wp-content/uploads/2011/10/samaras7.jpg 


Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2011

Γιώργο, ηρέμησες, σκέφτηκες νηφάλια και ίσως καταφέρεις αυτό που επιδίωκες και πρίν αλλά με λάθος τρόπο. 
Μπράβο για τη γενναιότητα να κάνεις πίσω και στο ...
δημοψήφισμα, αλλά ιδιαίτερα να επιμένεις στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, έστω και χωρίς πρωθυπουργό εσένα.
Αντώνη, έπεσαν οι μάσκες, το μόνο σου μέλημα είναι να γίνουν εκλογές, φοβούμενος μήπως αλλάξουν τα δημοσκοπιά δεδομένα και δέν είσαι πρώτο κόμμα.
Φοβάσαι μήπως δικαιωθεί η επιλογή Παπανδρέου και πιστωθεί υπέρ του η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου.
Αυτό είναι που μας νοιάζει;Ποιός θα κυβερνήσει τώρα; ή να υπάρχει κυβέρνηση πιό αντιπροσωπευτική για να τρέξει τα θέματα που είναι τόσο επείγοντα.
Αντώνη δέν ακούς τους ομοιδεάτες σου χριστιανοδημοκράτες υπο σου τα χώνουν;Τί θα πεί ψηφίζω τη δανειακή σύμβαση και όχι τα μέτρα.Ποιός σου τόδωσε το δικαίωμα να παίζεις με τα νεύρα του ΕΛληνικού λαού;ΕΚλεγμένος δέν ήταν ο Παπανδρεόυ;Δέχτηκε να μήν είναι ο ίδιος, τί άλλο θές;Δέν μπορείς να ξεχάσεις τον εαυτό σου; την πολιτική σου ιστορία;Να σου θυμίσω ότι εσύ δέν σταμ΄ταησες στο γκρέμισμα του Μητσοτάκη σε νοιάζει για την Ελλάδα;Με συγχωρείς Αντωνάκη μου άλλα κάποιος πρέπει να τα λέει και σε πρώτο πρόσωπο.
Τελείωνε Αντώνη, συναίνεσε γιατί διαφορετικά θα σε τελειώσει ο λαός.Μήν πήραν τα μυαλά σου αέρα απο τις δημοσκοπήσεις.. δέν θα καταλάβεις πότε θα αλλάξουν, άν συνεχίσεις έτσι.. στο λέω εγώ, που έχω ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τελείωνε Αντώνη, μας έσκασες...
(ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: