Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Βενιζέλος: Ψήφο εμπιστοσύνης και μετά συναίνεση - ΠΡΟΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΡΕΝ, ΣΟΙΜΠΛΕ

Βενιζέλος: Ψήφο εμπιστοσύνης και μετά συναίνεση Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2011


Στόχος είναι να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, όχι για να συνεχίσει με μόνη τη στήριξη των βουλευτών του ..
ΠΑΣΟΚ, αλλά για να επιδιωχθεί και να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και συνεργασία προς όφελος της χώρας, με το σχηματισμό αντίστοιχης κυβέρνησης, τόνισε ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, τον αρμόδιο Επίτροπο, Όλι Ρεν και τον Γερμανό Ομόλογό του, Β. Σόϊμπλε.

Στόχος είναι να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση των διαδικασιών εφαρμογής της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου, που θωρακίζει την Ελλάδα, κατοχυρώνει τη θέση της μέσα στην Ευρωζώνη, σέβεται τις θυσίες του ελληνικού λαού και ανοίγει την προοπτική επανόδου σε ομαλό ρυθμό λειτουργίας της οικονομίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο των 10 σημείων που παρουσίασε χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την Ολομέλεια της Βουλής ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, είχε σήμερα τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Πρόεδρο του Eurogroup κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, τον αρμόδιο Επίτροπο κ. Όλι Ρεν και τον Γερμανό Ομόλογό του κ. Β. Σόϊμπλε.


Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τους συνομιλητές του για την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα καθώς και για το νέο πολιτικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί, όπως αυτό καταγράφεται στο σχέδιο των 10 σημείων.


Οι συζητήσεις που είχε σήμερα ο κ. Βενιζέλος έχουν ιδιαίτερη σημασία ενόψει του γεγονότος ότι την προσεχή Δευτέρα υπάρχει προγραμματισμένη Σύνοδος του Eurogroup στις Βρυξέλλες. Είναι συνεπώς προφανές ότι τη Δευτέρα, η Ελλάδα πρέπει να μπορεί να εκπροσωπηθεί έγκυρα στο Εurogroup και να παρουσιάσει τις πολιτικές εγγυήσεις που είναι αναγκαίες για την εμπρόθεσμη εκταμίευση της 6ης δόσης, ύψους 8 δις ευρώ, καθώς και για τη συνέχιση των διαδικασιών εφαρμογής της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου, ώστε να μπορεί να καταβληθούν, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, τα ποσά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του PSI και την επανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και η πρώτη δόση του νέου προγράμματος. Το σύνολο των ποσών αυτών κινείται σε επίπεδο δεκαπλάσιο της 6ης δόσης, καθώς είναι 80 δις ευρώ, προκειμένου να γίνουν όλα όσα πρέπει για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.ΕΘΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ”???

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΣΔΟΕ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ??

ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Μαρούσι 3-11- 2011
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 126276/Γ4

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Οι ανωτέρω θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά πλήρη απασχόληση απαλλασσόμενοι των
καθηκόντων της Οργανικής Θέσης μέχρι της 31 Αυγούστου 2012, θα διατηρήσουν δε τη μισθολογική
και ασφαλιστική τους κατάσταση. Η Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. θα ενεργήσει για
την ανάληψη της υπηρεσίας και της διάθεσης των αποσπασθέντων στις Ομοσπονδίες. Να μην
απομακρυνθούν από τις θέσεις τους μέχρι να αναλάβουν οι αντικαταστάτες τους.
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ
ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗς ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΗΔΟΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΓΑΨΕ “ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ” ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ??

Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ? ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ???

Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο – ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι – για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.

ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
τηλ. 2109344726
2109359302

ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Οι παρανομα αποσπασμενοι:

ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’

ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ

ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

Α…

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
Ένα αθλητικό σκάνδαλο διαρκείας… ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Εγώ ένα πράγμα ξέρω τον τελευταίο χρόνο.



Ο ΣΕΓΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

3 Νοε 2011 10:04:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αποακαλυψη

Παιδεια

Μηνυσεις για συσταση συμμοριας εκβιασμους απειλες συκοφαντιες εχουν ηδη γινει κατα της κ. Δανιλη Ελενης παρανομης Διευθυντριας στο Πειραματικο Σχολειο Πανεπιστημιου Αθηνων

γιατι "κολοβαραγε στο Κολωνακι" ενω ηταν σχολικη συμβουλος Λαμιας και δεν πηγαινε ποτε σχεδον...

για συσταση συμμοριας με γονεις Δημήτρης Κουφογεώργος, Σάγια Τσαουσίδου – Μιχαλοπούλου κλπ, που επιδιωκουν τον φασιστικο σχεδιασμο της παιδειας και εξαναγκάζουν καθηγητες να βαλουν αριστα μόνο στα δικα τους παιδια, αλλα οχι στα παιδια των αλλων δημοκρατικων γονεων

για υπαιξερση χρηματων, για απωλεια 1 εκατομυριου απο την ανακατασξκευη σχολειου ευρω
για μιζα απο τος κρισεις καθηγητων για στημενα παιχνιδια και συκοφαντιες...

Στο κολπο η Προεδρος του Συλλογου γονεων κηδεμονων Σαγια του ΣΥΡΙΖΑ λενε, και μερικοι γονεις Παρρε κλπ...και μαθητες του δεκα που δεν πανε στην δουλεια τους, και καθονται παρανομα μεσα στο σχολειο ολη μερα και βαζουν βαθμους μονο στα παιδια τoυς που καποιοι απο το σχολειο τους κανουν ιδιαιτερα και ο εισαγγελεας δεν τους πιανει και βαζουν να συκοφαντους καλους καθηγητες που αντιστεκονται στην σαπιλα.!

Οποιος καθηγητης δεν κανει τα χατηρια τους εκδιωκεται με ψευτικες καταγγελιες...

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Συνάντηση για τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου

Η πρώτη συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) με τους Διευθυντές των σχολείων που επελέγησαν μετά από την πρόσφατη αξιολόγηση, για τον προγραμματισμό και σχεδιασμό του εκπαιδευτικού έργου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπ. Παιδείας .
Στη συνάντηση πήραν μέρος οι τριάντα εννέα από τους σαράντα πέντε Διευθυντές των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Π.Π.Σ.) όλης της χώρας


ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ

1.500 ευρω το κεφαλι η μιζα ο καθε ξαθηγητης λει η η κ. Παπατσιμπα Λαμπρινη η ψευδο-προεδρος της Ελμε Προτυπων που διδασσκει παρανομα στον ιδιο σχολικο χωρο με τον συζυγο της κ. Δημητριαδη και δεν τους διώκει κανεις..!


Η ΄Αννα Διαμαντοπουλου αν δεν τα "πιανει" τα πιανουν καποιοι αλλοι καιδεν το καταλαβαινει

Ανασχηματισμος να φυγει η σαπιλα στην παιδεια.

Δημοκρατικοι Γονεις

y.g. Για ψαξτε καλα μια Ελενη Μπουντα στο υπουργειο..