Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συμμετοχή του Κ.Η. "4 ΕΠΟΧΕΣ" του ΨΝΠΟ στην εμπορική έκθεση Κατερίνης


Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 Τοπικά
Πετυχημένη θεωρήθηκε η συμμετοχή του Κέντρου Ημέρας "4 Εποχές" του ΨΝΠΟ με περίπτερο στην Εμπορική Έκθεση του Επιμελητηρίου Κατερίνης, όπου εκτέθηκαν έργα..
δημιουργικής απασχόλησης των μελών του Κέντρου Ημέρας και διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό που αφορούσε την γενικότερη δράση του κέντρου.
Ο θαυμασμός αλλά και η συμπαράσταση, ήταν τα στοιχεία που εξέφραζε ο κάθε επισκέπτης με την επίσκεψή του στο χώρο του περιπτέρου.

Οι προσπάθειες-συμμετοχές αυτές εντάσσονται μέσα σε μία γενικότερη προσπάθεια που κάνει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, για να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα με ψυχικές διαταραχές και να συμβάλει έτσι στην ψυχολογική τους βελτίωση.

Στόχος των παραπάνω ενεργειών είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων αυτών αλλά και της Κοινωνικής επανένταξης τους.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη αλλά και το ενδιαφέρον έντονο γύρω από τον τρόπο κατασκευής-δημιουργία των εκθεμάτων.

Η Διοίκηση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο, ενημερώθηκαν από το προσωπικό, αλλά και έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, αγοράζοντας από τα έργα που παρουσιαζόταν στην έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: