Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σε φιλικό αγώνα Πιερικός - Απόλλων Καλαμαριάς 0 - 0

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011 Αθλητισμός

Πολλές ευκαιρίες αλλά όχι γκολ.
Πολύ καλός ο Πιερικός και με πολλές ευκαιρίες για γκολ, η ατυχία όμως αλλά και η αστοχία των παικτών του Πιερικού τους στέρησαν τη νίκη.
Ο Πιερικός είχε τον...
έλεγχο σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παρά το γεγονός ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Η εμφάνιση της ομάδας και στα δύο ημίχρονα έδειξε ότι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς παρουσίασε ένα καλό σύνολο και στο χθεσινό παιχνίδι αμυντικά ήταν πολύ καλός, ενώ σε μικρά διαστήματα του παιχνιδιού είχε πολύ καλή κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας.
Οι σπουδαιότερες φάσεις
Στο 9' μετά από σέντρα του Μιλαζέφσκι από αριστερά η μπάλα στη μικρή περιοχή, ο Κωνσταντινίδης πλασάρει, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς πάνω από τη γραμμή του τέρματος και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 11' λεπτό ευκαιρία με το Θάνο με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 20' ο Κωνσταντινίδης από τα δύο μέτρα, μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 35' πολύ ωραίο δυνατό συρτό σουτ του Δεμιρτζόγλου, από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής, έφυγε σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πιερικού.
Στο 49' δυνατό σουτ του Ιντζόγλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας Καρατζιοβαλής.
Στο 77' πολύ δυνατό ξαφνικό σουτ του Ιντζόγλου μέσα από την περιοχή και ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα, αποκρούστηκε από τα σώματα δύο αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
Στο 83' ο Σακκάς απέκρουσε πάνω από τη γραμμή και ενώ ο τερματοφύλακας είναι πεσμένος σώζει βέβαιο γκολ.
Στο 86' σουτ από τη μικρή περιοχή του Γκουγκουλιά αποκρούστηκε από το σώμα του τερματοφύλακα και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου με βοηθούς τους κ.κ. Λαφατζής Κ. και Γιαμούζης. 4ος ο κ. Γκαραγκάνης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Συμεωνίδης, Χατζηζήσης (76' Λαζαρίδης), Γιαζιτζόγλου (46' Καλαγκάνης), Πέτρου, Κοντέων (62' Κωτσιόπουλος), Περουτσίνι (60' Πουρσανίδης), Μπλαζέφσκι (69' Ελευθεριάδης), Κόϊτς (46' Γκουγκουλιάς), Θάνος (80' Χουρίδης), Ιντζόγλου (77' Τοσκα), Κωνσταντινίδης (46' Σεχολάρι).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Καραντζιοβαλής, Σακκάς (86' Σαββαϊδης), Νάϊντος, Λουϊζίδης, Καραπατσακίδης, Μπιτέλης (80' Βέντζος), Παρμαζίδης (80' Λιώνης), Ευθυμιάδης (90' Κιάφας), Λεπτοκαρύδης (61' Μωϋσίδης), Χατζή (70' Παντελιάδης), Δεμιρτζόγλου (86' Σάλιβαν).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: