Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Το κράτος του Ψωμιάδη


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011
Τελικώς για να μην σε ενοχλεί το κράτος, πρέπει να σε λένε Ψωμιάδη!
Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση των νέων οικονομικών μέτρων, όλοι οι Ελληνες που..
έχουν εισόδημα και δεν μπορούν να το κρύψουν, θα υποστούν μια πρωτοφανή αφαίμαξη.
Κι όσους δεν μπορεί να συλλάβει το δημόσιο και να τους φορολογήσει, αρχίζει να τους εκβιάζει με φτηνούς τρόπους, όπως η νέα διαδικασία περαίωσης με προθεσμία πέντε ημερών.

Όταν η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να υποστούν τόσο αιματηρές θυσίες, θα πρέπει προηγουμένως να τους πείσει ότι αξίζει τον κόπο. Και μόνο αυτό δεν κάνει…

Το ελληνικό κράτος κατακλέβει τους Ελληνες, φορολογώντας τους ακόμη και για τον φόρο που πλήρωσαν. Ισοπεδώνει πολύτεκνους, άνεργους και ανήμπορους, και τους απειλεί με κατασχέσεις και δικαστήρια, ενώ αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι έχουν παραβιάσει τα μισά άρθρα του Ποινικού Κώδικα.

Επί δύο μήνες οι κρατικές αρχές δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον
Μάκη Ψωμιάδη που κυκλοφορούσε ανενόχλητος μεταξύ Αγίου Όρους και Σουνίου. Κι αφού έδωσε ο Θεός και τον συνέλαβαν, τον απελευθέρωσαν οι δικαστές του, παρότι έχει καταδικαστεί για χρέη στο δημόσιο και είχε παραβιάσει την αναστολή εκτέλεσης της τριετούς φυλάκισης που του είχε επιβληθεί.
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταδικάζεται ο κ. Ψωμιάδης, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που δεν εκτελείται η ποινή που του επιβάλλεται.

Γιατί; Διότι είναι ο κ. Ψωμιάδης. Έχει χρήματα να πληρώνει ακριβούς δικηγόρους, κι όπως αποδεικνύεται από τα τηλεφωνήματά του που δημοσιοποιήθηκαν, έχει και γνωστούς που έχουν «άκρες» παντού.

Έτσι όπως έχει καταντήσει το ελληνικό κράτος, κανείς πια δεν μπορεί να ζήσει σε αυτό αξιοπρεπώς. Εκτός κι αν είναι ο Ψωμιάδης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: