Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Μεγάλη συγκέντρωση με «αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα Με σφυρίχτρες, «βουβουζέλες» και τύμπανα πλαισιώνεται ηχητικά η διαμαρτυρία των πολιτών για τα μέτρα λιτότητας

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/BB54947CA9F7F25489BC2EF89EE0A050.jpg 

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011
Δεκάδες χιλιάδες πολιτών κατακλύζουν το Σύνταγμα στη 12η -  κατά σειρά συγκέντρωση διαμαρτυρίας - η οποία έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα.
Η προσέλευση των «αγανακτισμένων» κάθε...
ηλικίας γίνεται κυρίως από τη Β.Σοφίας και την Αμαλίας για τους πεζούς, από το μετρό της πλατείας Συντάγματος,καθώς επίσης και με ποδήλατα.
Η πλατεία Συντάγματος είκαι γεμάτη ασφυκτικά από το πλήθος των συμπολιτών μας που διαδηλώνουν ενώ η μαζική προσέλευση συνεχίζεται.

Στη συγκέντρωση,  εκτός από τα μεγάλα πανό με τα διάφορα συνθήματα και το κλασικό «ισπανικό», εμφανίστηκε και ένα που γράφει «Μπράβο Υεμένη ! » στα αγγλικά.

Σημαίες ξένων χωρών έκαναν πάλι την εμφάνισή τους, όπως της Αργεντικής, Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιρλανδίας, Αιγύπτου,  της Καταλονίας, της Γαλλίας και της Τυνησίας.

Ηχητικό «χαλί» από σφυρίχτρες, «βουβουζέλες» και τύμπανα συνοδεύει τα συνθήματα που κάθε τόσο φωνάζει το πλήθος.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ο κόσμος υποδέχθηκε 25, περίπου, μοτοσυκλετιστές που έκαναν την εμφάνισή τους στη Λ. Αμαλίας φωνάζοντας συνθήματα κατά των μέτρων λιτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: