Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Media Επέστρεψαν οι φήμες για τον Χατζηνικολάου

http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2011/05/nikos-xatzinikolaou.jpg 

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πολλαπλασιάζονται οι φήμες για τη συνέχιση της καριέρας του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς ελάχιστοι είναι πλέον εκείνοι που πιστεύουν σοβαρά ότι το Alter θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια του, με κάποιον νέο επενδυτή να διαδέχεται την ιδιοκτησία Γιαννίκου. Έτσι, διάφορα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το ποιος θα είναι ο επόμενος ...
σταθμός του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ως πιο προσιτή λύση, φάνταζε η Real Tv. Δηλαδή, η επέκταση του Ομίλου Real και στην τηλεόραση, με ένα κανάλι το οποίο θα προέβαλε ως η διάδοχη κατάσταση του Alter, και θα στηριζόταν κατά κύριο λόγο στο δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού του Ταύρου, καθώς και όσων εργάζονται στη Real News και τον Real Fm.
Ένα δεύτερο σενάριο ήθελε τον Νίκο Χατζηνικολάου να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο ίδιος μάλιστα έχει παραδεχθεί στη ραδιοφωνική εκπομπή του, ότι δέχτηκε τουλάχιστον δυο κρούσεις το τελευταίο διάστημα.
Από τη στιγμή λοιπόν που ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βγει στην… ελεύθερη αγορά, το πιθανότερο είναι ότι θα συζητήσει με το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ. Για το κανάλι του Νέου Φαλήρου γράφτηκαν και σχετικά ρεπορτάζ, μόνο που ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου διέψευσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Στο Mega, τα πράγματα είναι περίπλοκα, μιας και το τελευταίο διάστημα διαπιστώνονται αλλαγές στους συσχετισμούς ισχύος μεταξύ των πανίσχυρων επιχειρηματικά μετόχων του Μεγάλου Καναλιού. Ενώ, τυχόν επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου, θα άνοιγε «μέτωπα» από το παρελθόν.
Όσο για τον ΑΝΤ1, φαντάζει ως η πιο προσιτή επιλογή, και οι φήμες θέλουν την ιδιοκτησία του Ομίλου να έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες διερευνητικές κρούσεις προς την πλευρά του Νίκου Χατζηνικολάου.
Το βέβαιο είναι ότι ο κορυφαίος άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» θέμα συζήτησης, στον χώρο των Media. Και καθώς ηγείται ενός δημοσιογραφικού Ομίλου, όπως είναι ο Όμιλος Real, από τις αποφάσεις του θα εξαρτηθούν ευρύτερες εξελίξεις. http://www.statesmen.gr - REPORTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: