Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου στη Βέροια


Τρίτη 24 Μαίου 2011 Αθλητισμός

Εισηγήσεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...
Με πολύ μεγάλο και αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι προπονητές ποδοσφαίρου που πήραν μέρος στο 10ο προπονητικό σεμινάριο του δραστήριου συνδέσμου προπονητών του Ν. Ημαθίας, τις....
εισηγήσεις των διακεκριμένων ομιλητών καθώς αυτές ανέπτυξαν θέματα και παρείχαν σημαντικές πληροφορίες για την οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής καθώς και αναλυτικά στοιχεία για τα μοντέρνα συστήματα και την εφαρμογή τους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Οι εισηγητές ήταν οι κ.κ. Σαββίδης (τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ) ο κ. Τσιώλης (Διακεκριμένος Έλληνας προπονητής κάτοχος UEFA pro) που καθήλωσε με την απλότητα και αμεσότητα του τους παρευρισκόμενους, καθώς και εκπρόσωπος της εταιρίας football metrics που ανέλυσε και παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα αξιολόγησης των νεαρών παικτών σε επίπεδο τεχνική κατάρτισης που σίγουρα θα αποτελέσει το επόμενο βήμα στην αξιολόγηση των ταλέντων.

Η θεματολογία άκρως ενδιαφέρουσα και οι εισηγήσεις των ομιλητών στο πνεύμα και τον παλμό του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Από το σύνδεσμο των προπονητών Πιερίας παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν το ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο οι κ.κ. Μπίλης Λεωνίδας, Ξενοφών Κυριακού και Βλάγκας Αντώνης.

Σίγουρα οι προπονητές του νομού μας με την παρουσία τους σε αυτό σεμινάριο και τα όσα ενδιαφέροντα άκουσαν, έβαλαν ένα ακόμη λιθαράκι στον τομέα της επιμόρφωσης τους θωρακίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο το πεδίο της επιστημονικής τους κατάρτισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: