Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Χαρίζουμε 500 παιδικά βιβλία


Τρίτη 3 Μαίου 2011
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,
Αναρωτηθήκατε άραγε, που μπορεί να δανειστεί κανείς ένα παιδικό βιβλίο στην Κατερίνη; Επισκεφτήκατε ποτέ.... τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας; Αν ναι, σίγουρα θα διαπιστώσατε, πως η «παιδική γωνιά» της είναι φτωχή και διαθέτει ελάχιστα βιβλία.
Επειδή θεωρούμε, πως είναι ντροπή για τον τόπο μας, να θέλει κάποιο  παιδί να δανειστεί ένα βιβλίο και να μην το βρίσκει, επειδή δεν υπάρχει ή επειδή έχει εξαντληθεί, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη δράση, με στόχο να μεγαλώσουμε τη «γωνιά» Παιδικού Βιβλίου της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης.
Σας παρακαλούμε να στηρίξετε το «3ο Χαριστικό Παζάρι Κατερίνης» με την ενεργό συμμετοχή σας. Την Παρασκευή 6 Μαΐου από τις 18:00 έως 20:30 και το Σάββατο 7 Μαΐου από τις 10:30 έως 13:30 θα σας περιμένουμε στο περίπτερο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, στην Πλατεία Ελευθερίας. Στόχος μας είναι να  να συγκεντρώσουμε 500 παιδικά  βιβλία. Φέρτε λοιπόν, όσα παιδικά βιβλία δεν χρειάζεστε (αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση) και χαρίστε τα για να τα διαβάσουν κι άλλα παιδιά.  
Η παράκληση απευθύνεται ειδικά στους εκπαιδευτικούς, στους διευθυντές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας και σε γονείς. Ας μάθουμε στα παιδιά μας να χαρίζουν και να επαναχρησιμοποιούν.
Θα σας περιμένουμε στον πεζόδρομο, στο περίπτερο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας κατά τη διάρκεια της 1ης Γιορτής Εθελοντισμού 6, και 7 Μαΐου 2011.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: