Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΕΔΩΣΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΦΩΤΟ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011
Την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Απριλίου 2011, το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη και  έδωσε ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιγνίδι με το τμήμα κάτω των 17 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Η διαμονή της αποστολής.
Το τμήμα βρέθηκε στον ΟΣΦΠ μετά απο πρόσκληση του Ολυμπιακού για φιλοξενία και αγώνα με τμήμα του.... Ολυμπιακού, αφού στο τουρνουά του Λουτρακίου τα Χριστούγεννα ,το ΠΑΙΔΙΚΟ μας ΤΜΗΜΑ είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις για το αγωνιστικό του πρόσωπο.
Η διανονή έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά και την Πέμπτη φιλοξενήθηκαν τα παιδιά στου Ρέντη, όπου μετά τον αγώνα, τους παρασχέθηκε και δείπνο στα εστιατόρια του Ρέντη.
Ο ΑΓΏΝΑΣ:
Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ αγωνίστηκε σε παιγνίδι δύο 45λεπτων ημιχρόνων σέ ένα απο τα πολύ ωραία γήπεδα στου Ρέντη, με αντίπαλο ομάδα του Ολυμπιακού με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, γεννημένα το 1995 (δηλαδή ,το τμήμα  κάτω των 17 ετών) και ο αγώνας αυτός αποτέλεσε ένα πραγματικά πολύ δυνατό και καλό τέστ.Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε με πέναλτυ (1-0) υπέρ του Ολυμπιακού.
- Τον αγώνα αυτό της ομάδος του Πιερικού παρακολούθησαν έξη προπονητές του Ολυμπιακού, ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων του Ολυμπιακού Μπάμπης Ζελενίτσας, ο προπονητής της ομάδος κάτω των 19 κ Τερεζόπουλος, δύο άλλοι προπονητές αντίστοιχων τμημάτων, ο Σίνισα Γκόγκιτς και ο δικός μας ο βοηθός προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αλέκος Ράντος.
- Και κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού, αλλά και στο τέλος απο πλευράς προπονητικού τίμ του Ολυμπιακού, έγινε πολύ συζήτηση, εκφράστηκαν με πολύ θαυμασμό για την ομάδα μας, μίλησαν με πολύ κολακευτικά λόγια για την αγωνιστική αξία της ομάδος αλλά και των περισσοτέρων παικτών της ομάδος ατομικά. Ανανεώθηκε δέ το ραντεβού και για άλλη επίσκεψη.
- Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε κατά κράτος των αντιπάλων, έπαιξε πολύ καλό και μοντέρνο ποδόσφαιρο, είχε σωστή και ορθολογική ανάπτυξη, έδειξε πραγματικά ομάδα και είχε και  τρείς κλασσικές ευκαιρίες.
- Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι λειτούργησε σωστά, είχε αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ.Γ) - ΤΣΙΛΕΓΓΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΡΑΤΖΑΛΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ Β, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ, ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ), ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ Κ, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ, ΚΥΖΕΡΙΔΗΣ,  ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ (υπο δοκιμήν απο την Δεσκάτη Γρεβενών)
φωτο απο την επίσκεψη:
Καλαιτζής -  Καλλέργης
γεύμα σε ταβέρνα στο Πασαλιμάνι.
εν αναμονή για την επίσκεψη στο Καραισκάκη
ο Δαλαμήτρας σε ώρα αυτόματου... μασσάζ
στιγμιότυπα απο τον αγώνα
στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη
 Καλαιτζής - Καραγκιόζης
έξω απο το Καραισκάκη
Στη γέφυρα πεζών στο λιμάνι του Πειραιά
Μαυρόπουλος και οι υπόλοιποι στην στάση του μετρό
Ετοιμοι στο ξενοδοχείο για αναχώρηση για τον αγώνα
το σήμα στον τοίχο των εγκαταστάσεων του Ρέντη
ο Φετφατζίδης ποζάρει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: