Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ "Επανήλθε" ο ενθουσιασμός στους Μελανόλευκους


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 Αθλητισμός
Το «στοίχημα» με τον κόσμο του δείχνει να κερδίζει και πάλι ο Πιερικός και άπαντες στην Κατερίνη νιώθουν δικαιωμένοι, μετά τον... θρίαμβο επί των Τρικάλων.
Η ανακούφιση και τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα της Πιερίας, που «σκαρφάλωσε» στην δέκατη θέση, αυξάνοντας την απόσταση από την ζώνη των πλέι άουτ και δείχνοντας ότι η συνέχεια μπορεί να είναι ακόμα πιο ελπιδοφόρα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έβαλε ήδη την προσωπική του σφραγίδα, κυρίως με την αλλαγή ψυχολογίας, το μεγαλύτερο πάθος και την πειθαρχία που «βγήκε» στο τερέν, ενώ σε δεύτερο πλάνο προχώρησε και σε κάποιες διαφοροποιήσεις σε αγωνιστικά θέματα, όπως η διάταξη και η τακτική.
Το δεδομένο είναι ότι σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο και μετά από τρεις «γκέλες», ο Πιερικός πήρε «ένεση» αυτοπεποίθησης για την απαιτητική συνέχεια και κέρδισε και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου του. Το ζητούμενο για τους μελανόλευκους πλέον είναι να «φρενάρουν» στην έδρα τους την Κυριακή ακόμα μια φορμαρισμένη ομάδα από το γκρουπ της κορυφής, τον Λεβαδειακό.
Ο Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει ξανά στους ανέτοιμους Κωνσταντινίδη και Γουσούλη, ενώ οι Κοντέων και Παπαγεωργίου συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και σήμερα θα αποφασιστεί από ποια παιχνίδια θα απουσιάσουν.
Στα αγωνιστικά επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι "Μελανόλευκοι" μετά το ρεπό της Δευτέρας όπως και ο Σούλης Παπαδόπουλος από την Αθήνα ενώ το Παρών στην χθεσινή προπόνηση "έδωσε" και ο νέος γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ο οποίος γύμνασε τους ποδοσφαιριστές για ενενήντα λεπτά περίπου κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα.
Οι Γουσούλης, Κωνσταντινίδης δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους ενώ για σήμερα στίς 15.30 στις εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ είναι προγραμματισμένη η νέα προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: