Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Στην κάλπη οι δικηγόροι - Αύριο οι εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο της Κατερίνης

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011
Νίκος Αντωνόπουλος και Χαράλαμπος Μπρουσκέλης οι υποψήφιοι πρόεδροι για τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης. 17 υποψήφιοι για το νέο 11μελές συμβούλιο
Στις κάλπες προσέρχονται την..... Κυριακή οι 320 δικηγόροι-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο τους, αλλά και τα 11 μέλη που θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Χαράλαμπος Χρ. Μπρουσκέλης, είναι οι δύο διεκδικητές της προεδρίας στις αυριανές εκλογές. Αύριο, διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέων συμβουλίων σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας.
Την ψήφο των 320 μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, διεκδικούν και 17 υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το 11μελές συμβούλιο. Εννέα γυναίκες και οχτώ άνδρες είναι υποψήφιοι, μεταξύ αυτών και ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Τζαμακλής. Υποψήφιοι για το συμβούλιο είναι οι: Ασλανίδου Αναστασία, Γιδαράκος Περικλής, Δίντσης Γιώργος, Καπέτας Ιωάννης, Καραδήμου Μήνα, Κορδονούλης Αναστάσιος, Κορομήλη Μελίνα, Μανωλακούδη Μαρία, Μαυρίδου Λεμονιά, Μελετλίδου Πολυξένη, Νικολαϊδης Ηλίας, Νικολαϊδου Σοφία, Παπαντωνίου Αντώνιος, Σταυρογιάννη Αρετή, Τασιοπούλου Καλλιόπη, Τζαμακλής Χαρίλαος, Τόνας Θεόδωρος
Να σημειωθεί, οτι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι για πρώτη φορά 11μελές, αφού τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης ξεπέρασαν τα 300. Στις περασμένες εκλογές ήταν 297 και το απερχόμενο συμβούλιο αποτελούνταν από 9 άτομα. 
Στην κάλπη οι δικηγόροι

Δεν υπάρχουν σχόλια: