Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Είμαστε αξιόπιστοι και παρόντες παντού»



Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011



Στις προσπάθειες που καταβάλει η Κυβέρνηση σε Ελλάδα και Ευρώπη για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός στην συνεδρίαση του .. οργάνου.
«Όσο εμείς είμαστε αξιόπιστοι, τόσο οι θυσίες των Ελλήνων θα πιάνουν τόπο, τόσο θα πολλαπλασιάζονται τα καλά νέα» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε:
«Έχουμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις, στο εσωτερικό της χώρας, στην Ευρώπη, διεθνώς. Κληθήκαμε να διαχειριστούμε ιστορικές περιστάσεις, μια κρίση χωρίς προηγούμενο, να δώσουμε λύσεις για τη χώρα και τους Έλληνες μέσα σε έκτακτες συνθήκες. Ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, αν και αυτά δεν έχουν ακόμα γίνει κτήμα των πολιτών, είναι ορατά και επιβεβαιώνουν την ορθότητα των δύσκολων αλλά αναγκαίων αποφάσεων που λάβαμε».

Ο Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις διαρθρωτικές αλλαγές τις οποίες προωθεί η κυβέρνηση και κάλεσε όλους να στρέψουν την προσοχή τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.


«Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Το δικαιούμαστε. Όλοι οι Έλληνες το δικαιούμαστε. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε αυτή τη μάχη με σθένος, και τώρα πια, με πίστη στις ελπίδες που γεννούν οι προσπάθειές μας. Και είμαι αισιόδοξος γι’ αυτήν την πορεία.

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά η αισιοδοξία μου προκύπτει από το γεγονός ότι και έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, και είμαστε αξιόπιστοι, και είμαστε παντού παρόντες».(real.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: