Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καρατζαφέρης στο Αλεξάνδρειο Λιτοχώρου

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011
Λάγιος Απόστολος 
Ο Καρατζαφέρης Γεώργος επισκέπτηκε το Αλεξάνδρειο για να δωρίσει το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο ίδρυμα, καθώς με την δωρεά του παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο είκοσι χρόνων όλων των ανά τον κόσμο Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών οργανώσεων ...
τους.
Ο Πρόεδρος του ιδρύματος και πρών Νομάρχης κ.Παπαστεργίου υποδέχτηκε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ και τον ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους των μελών του Δ.Σ της Εκτελεστικής Γραμματείας, λέγοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες σπανίζουν στις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο Ελληνισμός.Και γί αυτό ακριβώς η δική σας δωρεά μας τροφοδοτεί με θάρρος να συνεχίσουμε την προσπάθεια που καταβάλαμε ως ίδρυμα για την ανάδειξη της ιστορίας μας που αποτελεί ταυτόχρονα μάχη για τα εθνικά μας δίκαια.
Η δημοσιοποίηση της δωρεάς σας και η προτάση μας για την ανακήρυξη σας ως Μεγάλου Ευεργέτη αποτελούν μόνο ελάχιστα δείγματα αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς σας, αλλά και της ευγνωμοσύνης μας προς το προσωπό σας.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ πήρε τον λόγο τονίζοντας ότι το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου είναι εξαιρετικού κάλους και δεν θα μπορούσε να μπεί πουθενά αλλού μόνο εδώ.Το άγαλμα έχει ύψος 4 μέτρα, και θα δώσει την ευκαιρία σε εθνικές εορτές να γίνονται καταθέσεις στεφανιών.Το ίδρυμα θα πάρει ζωή όταν εδώ θα γίνονται εκδηλώσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έχω την αίσθηση να γίνουν το καλοκαίρι.Επίσης το άγαλμα θα σηματοδοτήσει στους γειτονές μας ότι δεν έχουμε παρατηθεί. Τέλος εσείς θα όρισετε τον χώρο που θα τοποθετηθεί.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου Σοφία, ο Δήμαρχος Δίον - Ολύμπου κ. Παπαθανασίου Γεώργιος.
Κλείνοντας ο κ. Παπαστεργίου Γεώργος τους ξενάγησε στους χώρους του ιδρύματος.

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: