Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (1ο ΟΑΚΑ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011
(89' Μιλόσκοβιτς σουτ - 87' Μπακαγιόκο σουτ)
Στο 78' δοκάρι ο Μπακαγιόκο
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Λόπεζ, Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (74' Κωνσταντινίδης).
ΠΑΣ ,,,Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον (81' Ντε Βινσέντι), Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζάνης (74' Μιχαήλ), Σιαλμάς (74' Φουρτάδο), Μπακαγιόκο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτση (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοντίζας (Πειραιά), Τσάγγαρη (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαζιτζόγλου, Πέτρου - Πάντος, Κώτσιος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην Κατερινή ο Πιερικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντως, το τελικό 1-1 δεν βρήκε καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένες. Ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και απώλεσε ευκαιρία ο Πουλάκος στο 30', ενώ το γκολ που πέτυχε ο Μιλόσκοβιτς στο 38’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού η επανάληψη δεν δικαίωσε την απόφαση του βοηθού αφού το γκολ φάνηκε να είναι καθαρό. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν το ίδιο δυνατά ενώ ο ΠΑΣ κλείστηκε στην άμυνα χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι σπουδαίο με μοναδική εξαίρεση τη κεφαλιά του Μπακαγιόκο στο 78' και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Γουμάγια. Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 87' με εξαιρετική συνεργασία των Φουρτάδο και Ντε Βινσέντι που έφυγαν στην αντεπίθεση για τον ΠΑΣ, στέλνοντας την μπάλα στον Μπακαγιόκο κι αυτός με την σειρά του πλάσαρε τον Γουμάγια. Η...απάντηση του Πιερικού ήρθε δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Μιλόσκοβιτς στο παραθυράκι του Κηπουρού κάνοντας το 1-1 και φέρνοντας το ματς στα ίσα.
http://www.mikriliga.com/portal/fylla_.php?id=97

Δεν υπάρχουν σχόλια: