Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

  

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

- Ηρθε ο Στυλιανίδης στην Κατερίνη, μαζεύτηκαν όλα σχεδόν τα παιδιά, τι χαρά, πάλι με........ χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα’ναι.

***
Τώρα ετοιμάζονται για φιέστα οι πασόκοι. Θέλουν να πρωτοτυπήσουν. Γιατί δεν καθιερώνετε το κάψιμο του συνταξιούχου μπας και αφυπνισθεί κανένας;
***
Ο Στυλιανίδης για τον αντικαπνιστικό. Είναι υπέρ του διαχωρισμού καπνιζόντων- μη καπνιζόντων. Αναχρονιστικός. Εμείς ενώσαμε τα ανδρών-γυναικών. Τώρα πια….
***
Μελέτησα το νέο σήμα της Ν.Δ. Επιστράτευσα όλες μου τις καλλιτεχνικές γνώσεις για να το ερμηνεύσω αλλά εις μάτην. Κατέφυγα στην ερμηνεία Σαμαρά που λέει ότι εκφράζει διαφάνεια, πρωτοπορία, ανθρωπιά, σιγουριά, ήρεμη δύναμη. Και λες, α ρε τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν…
***
Εμένα μου φάνηκε το σήμα σα μια τρίχα κατσαρή το επάνω μέρος και τα χρώματα δανεισμένα από την πολιτική άνοιξη του Αντώνη. Το αίμα νερό δεν γίνεται.
***
Περιμένουμε και το πόρισμα της Ζίμενς. Οι γαλάζιοι βγάζουν τους ημέτερους παρθένες, οι πράσινοι τους στέλνουν όλους στην κρεατομηχανή. Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος πήρε την τοστιέρα.
***
Αγαπητή Σοφία, με έκπληξη διάβασα ότι οι πρώτες σου παρεμβάσεις ως αντιπεριφερειάρχης ήταν ατυχείς και μη αξιοκρατικές. Δεν το ξέρω το θέμα αλλά έχε το νου σου. Ήδη άρχισαν να λένε ότι άλλος κάνει κουμάντο.
***
Ρέχα, καλά έκανες και πήγες στη συνεστίαση του Στυλιανίδη αλλά κοίτα να’ρθεις και στου ΠΑΣΟΚ, γιατί έτσι παίζεται το παιχνίδι.
***
Απ’ο,τι όμως βλέπω, τέλος και τα επιμελητήρια. Πάμε για Καλλικράτη κι εδώ , επιμελητήριο Κεντρικής Μακεδονίας, κι εκλογές μετά από ένα χρόνο.
***
Και η ΤΕΔΚ Πιερίας παρελθόν, αφού πλέον το παιχνίδι θα παίζεται περιφερειακά. Ε, δε χάσαμε και τίποτε. Τουλάχιστον ημείς.
***
Μου είπαν ότι στην Πιερία η Ν.Δ. ετοιμάζει νέα τάξη πραγμάτων. Καιρός για τέτοια είναι ρε παιδιά; Δεν βλέπετε που αισίως αράξατε εξ μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ;
***
Μη κάνετε τα λάθη των προγενέστερων. Οι λογικές αποκλεισμών και οι παρεμβάσεις από το παρασκήνιο έφεραν τη χώρα στο χάλι που βρίσκεται.
***
Δεν βλέπετε στο ΠΑΣΟΚ, έχουν ισοπεδωθεί οι πάντες και τα πάντα τα περιμένουν από το Γιώργο.
Τέλος η βουλευτολαγνεία.http://imerisiatispierias.blogspot.com/p/blog-page_08.html

-

Δεν υπάρχουν σχόλια: