Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων των ΕΠΣ Δεν τα κατάφεραν οι νέοι.. ΙΣΟΠΑΛΛΙΑ 1-1 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

.
09.12.2010 Αθλητισμός

Μικτή Νέων ΕΠΣ Πιερίας - Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας 0 - 2
Την πρώτη ήττα σε εντός έδρας αναμέτρηση γνώρισαν οι Νέοι της ΕΠΣ Πιερίας από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας και βρέθηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ύστερα από οκτώ αγωνιστικές. Η ομάδα της Μικτής ΕΠΣ Πιερίας δεν μπόρεσε να πιάσει απόδοση ανάλογη με προηγούμενες εμφανίσεις στο κρισιμότερο μέχρι τώρα παιχνίδι και ...ηττήθηκε δίκαια από μία ανώτερη ομάδα με 0 - 2 τέρματα.
Η συνέχεια για τους Νέους είναι δύσκολη, καθώς ισοβαθμούν με την χθεσινή τους αντίπαλο με χειρότερο όμως συντελεστή, ενώ έχουν και ένα παιχνίδι περισσότερο από την ομάδα της Λάρισας.
Φάσεις και γκολ
Στο 24' ο Τσιώμης έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Συρανίδης σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Ντάλας έδιωξε σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
Στο 32' το διαγώνιο σουτ του Νάκα μέσα από την περιοχή, λίγο πλάγια αριστερά πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δασκαλόπουλου.
Στο 56' ο Δασκαλόπουλος απομάκρυνε το συρτό σουτ του Καλαμπάκα μέσα από την περιοχή.
Στο 57' οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ, όταν ο Δημητρέλης σούταρε από σαράντα μέτρα περίπου, αιφνιδίασε τον Δασκαλόπουλο, ο οποίος βρισκόταν εκτός θέσης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
Στο 88' ο Νάκας έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Πιερίας, έδωσε την πάσα στον Καλαμπάκα και αυτός έγραψε το 0 - 2 τελειώνοντας υποδειγματικά την αντεπίθεση.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ίσαρης με βοηθούς τους κ.κ. Παπαργυρίου και Πέτρου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Νέοι Πιερίας
Δασκαλόπουλος, Χαρέλας, Μπαλαούρας, Ίτσιος, Μπαμίχας, Τσιώμης, Συρανίδης (75' Τσινιστίδης), Κουντουριώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Καθάριος, Δερμίσης (65' Κατσαμάγκας).
Νέοι Λάρισας
Ντάλλας, Νταής, Σελήνης, Σουπεκιώτης, Κάλπιας, Σουλιώτης, Νάκας, Γκαραλιάκος (80' Αλεξούλης), Γκαραγκιόζης, Δημητρέλης (61' Τάσιος), Ματούλας (46' Καλαμπάκας).

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν οι Παίδες
09.12.2010 Αθλητισμός

Παίδες Πιερίας - Παίδες Λάρισας 1 - 1
Ισόπαλο έληξε το τελευταίο παιχνίδι της Μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας χθες το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο της Ν. Εφέσσου με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με την ομάδα μας όμως να παίρνει το προβάδισμα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, έφτασαν στην ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη, καθώς δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για το δεύτερο τέρμα.
Τα γκολ της αναμέτρησης
Στο 21' ο Γιαλαμίδης έβγαλε σε θέση βολής τον Λάμπρου, ο οποίος με άριστη εκτέλεση τελείωσε με πλασσέ την φάση, ανοίγοντας το σκορ για την Πιερία 1 - 0.
Στο 73' η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Μπακάλη μέσα στην περιοχή της Πιερίας και οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι. Ο Παϊτέρης ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1 - 1.
Διαιτήτευσαν την αναμέτρηση οι κ.κ. Παπαργυρίου, Ίσαρης, Πέτρου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Παίδες Πιερίας
Τσελεγκερίδης, Μπακάλης, Κάκαλος, Κουμουρτζής, Γιαλαμίδης (41' Μήτρου), Δαλαμήτρας, Τοπαλίδης (45' Σαμαράς), Χατζηιωακείμ, Δεληγιαννίδης, Λάμπρου (70' λυκίδης), Ευαγγελόπουλος.
Παίδες Λάρισας
Κατμέρος, Σεϊτζής, Καψάλης, Μπάρδας, Κωστούλας, Καψιώχας (41' Ντονούδης), Κίτσιος (66' Στατήρης), Αλεξίου, Γκατζούλης (41' Κανταρίνος), Γαρουφαλιάς, Παϊτέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: