Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.. ΠΑΤΗΣΕΣ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ..

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010
kastanidis
Υπουργέ μου την πάτησες.. και εσύ όπως και άλλοι πέσατε θύμα παραπληροφόρησης απο τους βουλευτές μας.. ξέρουμε τί έγινε. χτές... δέχτηκες μία "στημένη ερώτηση" και απάντησες θετικά προτρέποντας τους πολίτες της Νότιας Πιερίας να στηριχτεί ο συνδυασμός Παπαθανασίου.. μή γνωρίζοντας το τί συμβαίνει..
.... μάταια τρέχατε νυχτιάτικα να τα μαζέψετε.. όταν καταλάβατε τί παίχτηκε.. τότε ήταν αργά..
... Ηταν φαίνεται μεγάλη η πρεμούρα της κ Μίχου να σας συμβουλέψει να πάρετε θέση και να κάνετε δήλωση στήριξης του ΠΑΠΘΑΝΑΣΙΟΥ..δέν ήταν απαραίτητο να σας εκθέσουν.. 
...ο δημοκρατικός λαός της νότιας Πιερίας.. μπορεί και μόνος του να κρίνει και να ψηφίσει δημοκρατικά..
...δέν ήταν απαραίτητο ο Υπουργός Δικαιοσύνης να λάβει τέτοια θέση, όταν ο κ Πολυζωγόπουλος (δηλαδή το επίσημο ΠΑΣΟΚ) μίλησε "για εκκρεμοδικίες και για ακυβερνησία".Πώς είναι δυνατόν ο Υπουργός Δικαιοσύνης να προτρέπει δημοσίως να ψηφιστεί υποψήφιος "που ώς γνωστόν εκκρεμεί εις βάρος του αμετάκλητο βούλευμα (άσχετα άν αθωωθεί) παραπομπής σε βαθμό κακουργήματος.. και υπάρχει η βεβαιότητα έκπτωσης του όποιου αξιώματος προκύψει μετά τις εκλογές..
..είναι σίγουρο άν το γνωρίζατε μιάς και διαπρεπής νομικός δέν θα πατούσατε πεπονόφλουδα..
.. είναι δέ πέρα για πέρα βέβαιο ότι άλλου σας προέτρεψαν γι αυτό δέν σας φορτώνουμε ευθύνες..
..ευθύνες έχουν αυτοί όμως που βιάστηκαν να στηρίξουν τον κολλητό τους, ερχόμενοι σε αντίθεση με την όλη προεκλογική καμπάνια του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Λάππα.
.. Κύριοι βουλευτές μας μή βιάζεστε....ο λαός του Δήμου Δίου Ολύμπου κύριοι, σκέφτεται και Δημοκρατικά.. ψηφίζει και Δημοκρατικά και δέν ήταν παραίτητο να εκθέσετε τον ίδιο τον Υπουργό..
και μή μου πείτε ότι δέν τον προτρέψατε εσείς.. δέν σας πιστέυουμε.. έχουμε και εμείς τις πληροφορίες μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: