Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία του υπ. Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα στον Πλαταμώνα "Να κάνουμε τον τουρισμό το μεγάλο μας όπλο"

 

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010  
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου
Νίκος Λάππας
  Στον Πλαταμώνα και τους Νέους Πόρους συνέχισε το πρόγραμμα ομιλιών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου και επικεφαλής του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" Νίκος Λάππας το βράδυ της Τρίτης.
Στην ομιλία του στον Πλαταμώνα ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή, σημειώνοντας πως θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια στη θητεία του ως Δήμαρχος να κάνει το λιμάνι "σταθμό" στα αγκυροβόλια... τουριστικών σκαφών.
Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους και επιδιώξεις, όπως είπε ο Νίκος Λάππας, ενώ σε συνδυασμό και με την λειτουργία αστικής συγκοινωνίας και η σύνδεση της θάλασσας του Πλαταμώνα με τον Όλυμπο και τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου θα καταστήσουν την περιοχή και έναν τουριστικό προορισμό και για τον χειμώνα.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Δήμαρχος, θα πρέπει επιτέλους να σχεδιαστεί μία ενιαία πολιτική για τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή και όχι να γίνονται μεμονωμένες κινήσεις. "Θα πρέπει να κάνουμε τον τουρισμό το μεγάλο μας όπλο. Να κινηθούμε συνολικά αι συντονισμένα με στόχους για να κερδίσουμε τους ολοένα και περισσότερο απαιτητικούς τουρίστες".
Στη συνέχεια ο Νίκος Λάππας επισκέφθηκε τους Πόρους όπου συναντήθηκε με επιχειρηματίες αλλά και δημότες και συζήτησε μαζί τους για τις λύσεις που προτείνει ο Συνδυασμός "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" πάνω στα προβλήματα που αφορούν την περιοχή.

Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως πρέπει οι δημότες να προσέλθουν στις κάλπες με αίσθημα ευθύνης γιατί όπως είπε "η ψήφος μας είναι η δύναμή μας" και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως "ο τόπος και ο λαός του δεν αξίζουν άλλο να ψηφίζουν και άλλο να τους προκύπτει. Ψηφίζοντας Νίκο Λάππα, έχετε Δήμαρχο το Νίκο Λάππα και δεν θα ψάχνεστε την 1η του Γενάρη για το ποιος θα διοικήσει την περιοχή. Εγώ και οι συνεργάτες μου δεν επιδιώκουμε ούτε αυτοπροβολή, ούτε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ερχόμαστε και ζητάμε την ψήφο σας μόνο για να προσφέρουμε στον τόπο μας".



ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πωπω!!! τι κοσμοσυρροη ειναι αυτη???