Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ευ. Βενιζέλος: Φυσιολογικό και αναγκαίο να συναντώμεθα

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010
«Είναι φυσιολογικό και αναγκαίο, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να συναντώμεθα, να συζητούμε, να εκφράζουμε τους προβληματισμούς και την αγωνία μας για την... πορεία του τόπου, γιατί υποχρέωση της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι να τα βγάλει πέρα υπό συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης», δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πρωτοσέλιδο θέμα της Real News, η οποία αναφέρει ότι ο ίδιος, ο Α. Λοβέρδος, η Μ. Αποστολάκη και άλλοι οκτώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνέφαγαν στο σπίτι του Δ. Λιντζέρη, την επομένη του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Θεωρώ ότι είναι και προσωπική μου υποχρέωση να συζητώ με τους βουλευτές μας», είπε ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι «το έκανα, το κάνω και θα το κάνω, γιατί έτσι στηρίζουμε την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και το έργο και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης».

Επίσης, ο υπουργός Αμυνας τόνισε ότι «πρόβλημα ενότητας έχει η αντιπολίτευση και όχι η κυβέρνηση».

«Προσωπικά δε, όπως έχω λειτουργήσει ως συντελεστής ενότητας της παράταξής μας, έτσι λειτουργώ και τώρα μέσα στο μέτρο των δυνατοτήτων μου ως ένας συντελεστής ενότητας και αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης», επισήμανε.

Σε άλλη ερώτηση για το «μορατόριουμ» που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός από τα συνδικαλιστικά στελέχη, ο κ. Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν άκουσα τη συζήτηση στο Πολιτικό Συμβούλιο γιατί δεν είμαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, αλλά είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση, ο τόπος, χρειάζεται τη στήριξη και την κατανόηση, ή έστω την ανοχή, όλων των πολιτικών δυνάμεων, όλων των πολιτικών κομμάτων, και αυτό φυσικά αφορά και τον χώρο του δικού μας κόμματος, την δική μας παράταξη».(NOOZ.GR)

Δεν υπάρχουν σχόλια: