Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πολύνεκρο τροχαίο-Νεκροί 3 ενήλικες και 2 παιδιά - Κατερινιώτης ο 34χρονος οδηγός - το τροχαίο έγινε σοτ Ρέθυμνο


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πολύνεκρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα με 5 νεκρούς σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο 99ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρεθύμνου- Ηρακλείου, στο ύψος των Σισσών.
Όλα συνέβησαν όταν... αυτοκίνητο μάρκας Πεζό, για άγνωστους λόγους, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που κινούνταν αντίθετα , και το οποίο οδηγούσε 36χρονος έλληνας. Σύμφωνα με την τροχαία η ολισθηρότητα του δρόμου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν μεγάλη, λόγω της βροχής που είχε πέσει το βράδυ.

Με την επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια, δυστυχώς νεκροί, ο 34χρονος οδηγός του ΙΧ, με καταγωγή από την Κατερίνη, μια 57χρονη γυναίκα, η 35χρονη κόρη της , και τα δύο εγγόνια της 57χρονης, ένα κοριτσάκι 10 ετών και ένα αγοράκι 4 ετών, υπήκοοι Ρωσίας.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος τους ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό αυτό δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο άνηκε σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων
Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του.
(nooz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: