Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 3-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΑΚΑ Κατερίνης-18:00)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010
(21' Γκουγκουλιάς σουτ, 73' πεν Πουλάκος, 89' Κοντέων σουτ - 77' Σάντσες σουτ, 87' Σαμαράς ...κεφ)
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Παπαγεωργίου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς (67' Κόντέων), Πέντα, Γκουγκουλιάς (54' Λόπεζ), Πουλάκος (78' Λαζαρίδης).
Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Μπαργκάν, Σάντσες, Οικονόμου (46' Καγκιούζης), Καλτσάς (63' Μπλαζέφσκι), Γεωργιάδης (46' Αμαραντίδης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής), Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Δήμου, Γουσούλης, Γουμάγιας - Τσιάτσιος, Μπάρμπας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66' Δήμου
Σχόλιο: Σχεδόν με τον ίδιο τρόπο κατάφερε ο Πιερικός να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κατερίνης κέρδισε με σκορ 3-2 τη Βέροια, με γκολ του Κοντέωνα ένα λεπτό πριν τη λήξη του ματς. Θυμίζουμε ότι οι "μελανόλευκοι" είχαν κερδίσει την τρίτη αγωνιστική τον Αγροτικό Αστέρα με ένα τέρμα του Δήμου στο 88! Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι παρότι αγωνίστηκαν από το 66' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δήμου και ισοφαρίστηκαν τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με κεφαλιά του Σαμαρά κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πιερικός προηγήθηκε στο 21' με τον Γκουγκουλιά και πέτυχε δεύτερο τέρμα με πέναλτι του Πουλάκου στο 73'. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών να ισοφαρίσουν (77' Σάντσες και 87' Σαμαράς), όμως οι παίκτες του Γιώργου Χατζάρα βρήκα ν τη δύναμη και με γκολ του Κοντέωνα στο 89 πήραν δίκαια τη νίκη.
(ΠΗΓΗ - http://www.mikriliga.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: