Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Γιώργος Χατζάρας: "Κερδίζουμε" και από εμφανίσεις όπως στο β' ημίχρονο

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 Αθλητισμός
Μπορεί ο Πιερικός στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Βέροια, ειδικά στο δεύτερο μισό του...
αγώνα, να μην ικανοποίησε το Γιώργο Χατζάρα, όπως στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα περισσότερο, αλλά και τη Λάρισα λιγότερο, όμως ο Θεσσαλονικιός τεχνικός δεν έδειξε να ανησυχεί, λέγοντας λίγο μετά το τέλος του 4ου κατά σειρά φιλικού:
"Σίγουρα δεν μου άρεσε αυτό που είδα στο β' ημίχρονο του αγώνα με τη Βέροια, όμως ακόμη και μέσα από τέτοιες εμφανίσεις κερδίζουμε σαν ομάδα. Βλέπουμε τα λάθη μας, τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε".
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, το δρόμο της επιστροφής του Σέρβου Svoic ακολούθησε και ο συμπατριώτης του Vidovic, καθώς δεν ικανοποίησε τον έμπειρο τεχνικό του Πιερικού, ενώ κατά τη χθεσινή ημέρα προτάθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, ύστερα από επαφές της διοίκησης, αλλά και του ίδιου του Χατζάρα με διάφορους μάνατζερ, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού μέσου.
Για αύριο Σάββατο στις 20.00 στο Α' ΔΑΚ είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό του Πιερικού με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ την ερχόμενη Κυριακή 29 Αυγούστου στη Βέροια θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα στην ανεπίσημη ρεβάνς του προχθεσινού 0 - 0.

ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: