Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Χείρα... βοηθείας στην Καλαμάτα! - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1

Ο Τάσιτς σε προσπάθεια του με τη φανέλα της ΚαλαμάταςΗ Καλαμάτα παρέμεινε... ζωντανή στην προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Πιερικού. Το ματς κρίθηκε με πέναλτι του Τάσιτς στο 88', το οποίο λανθασμένα υπέδειξε ο διαιτητής της συνάντησης. Ενταση στο τέλος και συμπλοκές ανάμεσα σε παίκτες.
Το ματς άρχισε με τους καλύτερους ...οιωνούς για την ομάδα της Μεσσηνίας καθώς μόλις στο 4' πέτυχε το τέρμα που αναζητούσε. Ο Κουτσοσπύρος επιχείρησε σουτ, ο τερματοφύλακας Γουμάγιας απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον Ετέροβιτς, ο οποίος σκόραρε από κοντά.
Το παιχνίδι ήταν καλό ως το 20' αλλά από το σημείο αυτό, ο ρυθμός του έπεσε.
Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου έφτασε στην ισοφάριση στο 57' όταν μετά από φάουλ του Μαρτίνες, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, πήρε ύψος και ο Παντελιάδης κέρδισε τη μονομαχία στον αέρα και την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα.
Οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν τη νίκη στο διάστημα που απέμενε ως το τέλος της συνάντησης με τον Πιερικό να δημιουργεί πιο σημαντικές ευκαιρίες αλλά αυτή που σκόραρε ήταν η Καλαμάτα.
Ηταν το 88' όταν μετά από φάουλ του Τάσιτς, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και ο διαιτητής υπέδειξε -λανθασμένα- πέναλτι θεωρώντας πως ο Εξουζίδης έκανε χέρι στην εξέλιξη της φάσης. Ο Τάσιτς αξιοποίησε το... δώρο και πέτυχε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Σπυριδάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τελικά το ματς έληξε στο 95' και ενώ έπεφταν συνεχώς μπάλες στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά τη λήξη επικράτησε ένταση και σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, ενώ στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν και κάποιοι οπαδοί. Τελικά, παρανέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα επεισόδια έληξαν.
Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Καλαγκάνης, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Σιλά, Τσιμικλής, Παπουτσής (61' Ψυχογιόπουλος), Κουτσοσπύρος, Τάσιτς, Ετέροβιτς (61' Σπυριδάκης), Μανιάτης, Χατζής.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης, Πλάτανος (82' Τασίδης), Γιαζιτζόγλου, Μαρτίνες, Πέντα, Κοντέων (86' Μακρής), Γκουγκουλιάς (63' Ρέγες), Εξουζίδης, Ολγκίν.
(novasports.gr)
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: