Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΚΑΚΟΣ Ο ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩΝΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-3-2010
Ενας πολύ κακός Παναθηναικός, έχασε σήμερα με σκόρ 1-3, απο την Σταντάρ Λιέγης, μία ομάδα που εκτός απο δυό παίκτες (Γιαβάνοβιτσ και Ράμος) δέν είχε να επιδείξει τίποτε το ιδιαίτερο.Παρα ταύτα ο Παναθηναικός κατάφερε στο πρώτο μέρος να χάνει με 2 γκόλ διαφορά.Και λέμε κατάφερ, ιγατί στα δύο πρώτα γκόλ, αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Γκαλίνοβιτς, αφού στο πρώτο γκόλ δίστασε να κάνει την έξοδο και στο δέυτερο γκόλ βγήκε... μακρυά απο την εστία του εντελώς άκαιρα ενώ ο παίκτης που πέτυχε το γκόλ, ήταν μαρκαρισμένος απο αμυντικό (τον Δάρλα) με τον οποίο σγκρούστηκε ο Γκαλίνοβιτσ.
Δέν πέτυχε στις προσπάθειες του ο Νίνης στο πρώτο ημίχρονο, εντελώς εκτός τόπου και χρόνου ο Λέτο που ήθελ μία μπάλλα μόνος του για να παίζει ξέχωρα απο την υπόλοιπη ομάδα, αφού με αυ΄τη του την αγωνιστική συμπεριφορά ήταν αρνητικός για την ομάδα του.Το σκόρ είναι βαρύ για εντός έδρας αγώνα και δύσκολα ανατρέπεται.Και όλα αυτά γιατί η ομάδα του ΠΑΟ μπήκε πολύ νωθρά στο παιγνίδι και καμία προσπάθεια των παικτών του δέν τελείωνε σωστά.Στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα του ΠΑΟ έπαιζε με δέκα παίκτες αφού τραυματίστηκε ο Δάρλας ενώ είχαν γίνει και οι τρείς αλλαγές.Στο τέλος αποβλήθηκε βλακωδώς ο Σιμάο και δέν θα παίξει στη ρεβάνς της Λιέγης.
Εκτός παιγνιδιού ο Σισέ που δέν τροφοδοτήθηκε απο τα χάφ και έτσι δέν κατάφερε να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία.

1 σχόλιο:

Katse Kala είπε...

Αγαπητό kraxtis-gr, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com