Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΑΙΓΑΙΟΝ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ....

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
Καταγγελία του Δημητρίου Καλαϊτζή - Δικηγόρου
Μέλους του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σάββατο 20-2-2010,8.45 πρωί,Διόδια Λεπτοκαρυάς.Για άλλη μία φορά οι υπάλληλοι της εταρείας "ΑΙΓΑΙΟΝ" θέωρησαν καλό, να μήν ανοίξουν την μπάρα να περάσει αυτοκίνητο, γιατί αρνήθηκα να πληρώσω το "χαράτσι" των διοδίων, ενός απαράδκετου και κλειστού δρόμου.Πρίν όμως γίνει η συζήτηση διευθέτηση, αναφέρω στην υπάλληλο,ότι "κυρία μου ανοίξτε την μπάρα να περάσουμε, μεταφέρω μικρούς ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για  να δώσουν φιλικό παιγνίδι στο γήπεδο των ΠΟΡΡΩΝ και δέν πρέκειται να πληρώσω διόδια". 

Θρασύτατα μου απαντά, εντάξει αλλά δέν σας ανοίγω".Της απαντώ δέν έχετε το δικαίωμα,  και της ζητώ να ειδοποιήσει το 100.Αντ αυτού ήλθε ο αρμόδιος εν υπηρεσία υπάλληλος, ο οποίος έπραξε το ίδιο.Δηλαδη δέν άνοιγε την μπάρα.Μου ζήτησε ταυτότητα.Του απάντησα, γράψτε το ΝΟ του αυτοκινήτου και ανοίξτε να περάσουμε.Τελικά για να μήν καθυστερήσουμε, αφού έπρεπε οι μικροί ποδοσφαιριστές να είναι σε 10 λεπτα΄στο γήπεδο, έδωσα
στοιχεία, υπέγραψα τα έγγραφα και έφυγα, αφού πρώτα φωτογράφησα τις σκηνές απείρου κάλλους  των υπαλλήλων της ΑΙΓΑΙΟΝ. 
Δείτε τα έγγραφα...
Δείτε τον ...πόσο απολαυστικά, ακουμπάει στο αυτοκίνητο, σάν να είναι όργανο της τάξης αντικαθιστώντας την αστυνομία και αφού γράφει τα στοιχεία, μετά ανοίγει την μπάρα και απελευθερώνει το δρόμο.

Καταγγέλω την ενέργεια αυτή και επιφυλάσσομαι για κάθε δικαίωμά μου.Δηλώνω δέ ότι εκ πεποιθήσεως δέν ήθελα να  καταβάλλω το αντίτιμο των 2,30 ΕΥΡΩ γιατί θεωρώ ότι εμπαίζονται οι συμπολίτες μας, όταν τους ζητείται να πληρώνουν διόδια  σε δρόμο που δέν είναι ανοικτός και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κίνηση αυτοκινήτων εντός του νομού μας. (Καλαιτζής Δημήτρης) ...

Τώρα που έρχεται την Τρίτη στο νομό μας και ο Ρέππας, ευκαρία να του δώσουμε να καταλάβει ότι ένας ολόκληρος νομός είναι όμηρος... "του κεφαλαίου " και δέν μπορεί να απολαύσει ούτε την ελεύθερη διακίνηση εντος του Νομού..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu kalo

Parakato.gr είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ, Η ΑΝΑΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα διόδια για να θυμόμαστε και τον πόλεμο της ΝΔ στους νταβατζήδες.
Άσε το άλλο. Δεν είναι ένα ακόμη θαύμα της πολιτικής Σουφλιά;
Της ελεύερης αγοράς.
Ποιάς ελέυθερης αγοράς;
Αυτής που δεν κάνει πραγματικές επενδύσεις αλλά στηρίξεται στους κολλητούς για να πάρουν το κρατικό φιλέτο δίνοντας μισθό πείνας στους υπαλλήλους που τα λειτουργουν.
Όσο για την ανάπτυξη;
Ρε ο υπουργός να ρίχνει τα τσάμικα του και στάχτη και μπουρπερη τα υπόλοιπα.
Το θετικό πάντως είναι ότι κάθε 20χιλιόμετρα βλέπεις κάποιον.
Να αλλάξεις μια κουβέντα βρε αδελφέ.
Όχι όπως ήταν πρώτα, πριν την αναπτυξιακή επέμβαση Σουφλιά, όπου Αθήνα Θεσσαλονίκη έβλεπες μόνο τέσερις ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!Αντε γιατί αρκετά ανεχτήκαμε την κατάσταση αυτή!
Εγώ θα έλεγα αγαπητέ να ξαναπεράσεις απο τα διόδια,να μην πληρώσεις και αν δεν σηκωθεί η μπάρα κάλεσε την αστυνομία.
Είναι ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ με δρόμο κλειστό να πληρώνω για τα διόδια.
Μην κατηγορείτε τους υπαλλήλους.Τη δουλειά τους κάνουν.
Ας κάνουμε κι εμείς τη δική μας!
Κι επιτέλους κάντε μια βολτούλα τον Ρέππα απο Κατερίνη ΜΕΧΡΙ τα Τέμπη,για να δεί και να μας εξηγήσει γιατί πληρώνω διόδια για ένα δρομο που πρώτον ΔΕΝ υπάρχει και δεύτερον αν μη τι άλλο είναι επικύνδυνος!!

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! Αν θέλουν ας με πάνε στα δικαστήρια. Κάντε όλοι το ίδιο και δεν θα τους περάσει. Δεν είναι τα χρήματα για τα διόδια είναι η εκμετάλευση και η αυθερεσία. Φτάνει! Αντιδρώ σε αυτού του τύπου την τρομοκρατία και δεν ΠΛΗΡΩΝΩ