Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδείες Δ. Γκελντή

ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 (ΔΙΟΝ)
Συνεχίζοντας, ενόψει εκλογών, το πρόγραμμα επισκέψεών του σε δημόσιους οργανισμούς αλλά και τοπικούς φορείς ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Δημήτρης Γκελντής, επισκέφθηκε το ΤΕΒΕ στην Κατερίνη ενώ περιόδευσε και χωριά του δήμου Πύδνας.
Ο κ. Γκελντής επισκεπτόμενος το ΤΕΒΕ στην Κατερίνη τον υποδέχθηκε θερμά ο διευθυντής της υπηρεσίας κ. Ιωαννίδης αλλά και εργαζόμενοι του ταμείου. Μαζί τους ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα λειτουργίας του οργανισμού.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Γκελντής περιόδευσε τα χωριά Κίτρος, Αλώνια και Σφενδάμη του Δ. Πύδνας, βρέθηκε κοντά στους κατοίκους, συζήτησε μαζί τους θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν είτε ως αγρότες, είτε ως κάτοικοι της ελληνικής περιφέρειας και δέχθηκε αιτήματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιφέρειας και τη χρηματοδότηση υποδομών της από το κράτος.
Οι κάτοικοι ευχήθηκαν στον υποψήφιο βουλευτή να εκλεγεί και να τους εκπροσωπήσει επάξια στη νέα θητεία της βουλής ενώ ευχήθηκαν και καλή επιτυχία στο ΠΑΣΟΚ και στον Γ. Παπανδρέου, προκειμένου, όπως έλεγαν, να ληφθούν νέα μέτρα και δράσεις, να εξασφαλιστούν κονδύλια και προγράμματα για την περιοχή ώστε να αλλάξει και η ζωή τους.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: