Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ! ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Καιρός ήταν! Σε πέισμα όσων τον αντιμάχνονταν λυσσαλέα και μετά ιτ ςπονηρές δηλώσεις του Βαγγέλη, πέρασε απαρατήρητη (και μπορώ να πώ ότι ίσως έτσι ήθελε και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού) η απουσία απο τα ψηφοδέλται του Κώστα Σημίτη!
Καιρός ήταν! για τον Γιώργο Παπανδρέου να του επιτρέψουν να ξεδιπλώσει τις ηγετικές αρετές του που τόσο αμφισβήτησαν τα οργανωμένα συμφέροντα αυτά τα έξη χρόνια που ειναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!
Καιρός ήταν! και ο Γιώργος Παπανδρέου φάινεται ότι εδώ και καιρό είχε πάρει το μήνυμα του λαού οτι θέλιε να αλλάξουν πολλά και στο ΠΑΣΟΚ και στην Ελλάδα.Καιρός ήταν!
Η αποφασιστικότητά του να πάρει στις πλάτες του την παραπίουσα χώρα μας, όπως πήρε στις πλάτες του το παραπαίον ΠΑΣΟΚ του 2004.
Καιρός ήταν! Και απο την ομιλία του χτές στη ΔΕΘ και απο τη σημερινή συνέντευξη, έδειξε ότι καταλληλότερος είναι αυτός που έρχεται με πρόγραμμα, θέσεις εντελώς διαφορετικές, πρόγραμμα εφικτό, υλοποιήσιμο και πρωτίστως απο πολιτικό που έχει όραμα και "κλείνει το μάτι" στα λαικά στρώμματα και όχι στους "ταβαντζήδες της πολιτικής".Ο Γιώργος έρχεται και ο "Κωστάκης" φέυγει. Κουνάει μαντήλι σε όλους εμάς, όταν κατάλαβε ότι δέν υπάροχυν άλλα περιθώρια κοροιδίας, όταν κατάλαβε ότι οι εποχές άλλαξαν και αφού "άκουσε" και του "μουγκούς" να μιλάνε και να του λένε, "τέρμα πιά φτάνουν τα ψέμματα"
Καιρός ήταν!

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: