Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Χριστοφοράκος - Κυβέρνηση 1-0


Τριτη 18 Αυγούστου 2009
Αρχισαν τα όργανα και οι ενδοκυβερνητικές τριβές, μετά το φιάσκο με την πολυδιαφημισμένη έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου.Περίμενε η κυβέρνηση, επένδυσε η κυβέρνησησε αυτό, για να ξεφύγει από το σκάνδαλο της Ζίμενς. Περίμεναν να ετοιμάσουν φιέστα επικοινωνιακού χαρακτήρα για να πάρει τα πάνω του ο Καραμανλής.
Πάντως τώρα βουλευτές (όχι μόνο ο εικονιζόμενος κ Μανώλης) της ΝΔ άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι το τελευταίο επικοινωνιακό τρίκη, απέτυχε και τα χώνουν χοντρά. Επίσης κορυφαίοι υπουργοί εξαπολύουν πυρά κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για τους χειρισμούς που προηγήθηκαν, ενώ στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης διατυπώνουν αιχμές για την ΕΛ.ΑΣ.
Ο Γιάννης Μανώλης, δέ δήλωσε πρίν απο ΄λιγο ότι, πιστέυει ότι η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές με όλα αυτά.. κλπ και δέν έιναι μόνο ο Μανώλης που το λέιε αυτό., το λένε πολλοί βουλευτές, απλά το λένε σε κατ ιδίαν συζητήσεις και όχι δημοσίως... σιγά σιγά θα γίνει και αυτό.. υποχρεωτικό,, "ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιον " έστω και άν το επισκειάζει η σκοεινιά της πολιτικής ίντριγκας και μίζας....

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: