Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ο Παντελής Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση :


ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009
Ο Παντελής Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση :
Προ ημερών, η απόσυρση του κυρίου Χριστοφοράκου προκάλεσε την αποστροφή και την αηδία ακόμα και των πιο κυνικών. Και την οργή, των πολύ περισσότερων, που δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει να συμβιβαστούμε με την βαρβαρότητα, την χρεωκοπία και την διαφαινόμενη ολοκληρωτική κατάλυση του όποιου πλαισίου συνύπαρξής μας, έχει απομείνει.
Το δημόσιο αυτό αίσθημα όχι μόνο δεν έγινε σεβαστό, αλλά περιφρονήθηκε βάναυσα : επακολούθησε η απόσυρση και του κυρίου Καραβέλα !
Αποδεικνύεται ότι η οργή μας, από μόνη της, δεν έφτασε. Δεν παραιτήθηκε κανείς, δεν ανέλαβε την ευθύνη του κανείς, δεν νοιάστηκε για το δημόσιο (και εθνικό πια) συμφέρον κανείς. Οι κύριοι και κυρίες που έκλεισαν την Βουλή και άνοιξαν τα σύνορα, προσποιούνται ότι «δεν τρέχει τίποτα». Με πράξεις και παραλείψεις τους, συνεχίζουν κανονικά την παροχή υπηρεσιών στην κλεπτοκρατία και τους υπαλλήλους της.
Είναι η ώρα της δημοκρατικής αντίστασης στα όσα απίστευτα συμβαίνουν. Ώστε να δικαιωθεί ο καλός αγώνας, αφού :
- Παραιτηθεί η κυβέρνηση, μετά τις ευρωεκλογές, και ανεξαρτήτως της έκβασής τους
- Προσαχθούν στις αρμόδιες αρχές του ελληνικού κράτους, το ταχύτερο δυνατόν, Χριστοφοράκος και Καραβέλας
- Κινηθεί η ελληνική δικαιοσύνη αμέσως και με αμάχητα εχέγγυα μη επηρεασμού της
- Εξοστρακιστούν όσα και όποια πολιτικά πρόσωπα αποδειχθεί ότι πρόδωσαν την εντολή τους.
Παντελής Οικονόμου, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., πρώην Βουλευτής Α Αθήνας Βουκουρεστίου 40, 10673 Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 3634156-7 Fax: 210 3601610
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: