Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ- ΝΑΧΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

Δήλωση Μοσχανδρέου για Παραίτηση Βερελή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2009

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡ. ΒΕΡΕΛΗ - ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .

(παραθέτω λοιπόν το άρθρο απο http://trixonidanews.blogspot.com/ "O ιδρυτής της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας & Πολιτευτής της Ν.Δ έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης του Χ. Βερελή από το βουλευτικό του αξίωμα:

«Το ήθος, η γενναιότητα, η ευπρέπεια και η ικανότητα του Χ. Βερελή δεν αμφισβητούνται πλέον από κανέναν . Αυτό οφείλουν τα πολιτικά πρόσωπα κυρίαρχα να έχουν ως όπλο την ευθιξία, την ευαισθησία και την αξιοπρέπεια και δυστυχώς στην χώρα μας υπάρχει τεράστιο έλλειμμα σε αυτές τις πολιτικές ικανότητες Ο Χ. Βερελής με τη σημερινή του υπερήφανη συμπεριφορά γίνεται υπόδειγμα για τους σημερινούς πολιτικούς αλλά και τους επόμενους μιας και ολόκληρη η μεταπολιτευτική ζωή της χώρας δεν έχει να επιδείξει Χ. Βερελή . Ως Αιτωλοακαρνάνας αισθάνομαι περήφανος γιατί η Αιτωλοακαρνανία έχει πολιτικό και άνθρωπο το Χ. Βερελή!»)

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΝΔ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΟΥΝ ΑΝ Η ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!!!!!


kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: