Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Ανάληψη ευθύνης στη zougla.gr για επιθέσεις με γκαζάκια


10 Μαρτίου 2009,

Η οργάνωση «Πύρινες Σκιές», με e-mail που απέστειλαν άγνωστοι στη zougla.gr, αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στη Διεθνή Ασφαλιστική Ένωση στο Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα του Σαββάτου και στην τράπεζα Κύπρου στην ίδια περιοχή.

Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι οι επιθέσεις αφιερώνονται σε αναρχικό που βρίσκεται προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για εμπρησμούς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι γίνεται αναφορά και στο νεκρό πρώην ισοβίτη, Χάρη Τεμπερεκίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία 46 ετών κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την Αστυνομία, μετά από ληστεία τον Φεβρουάριο του 1999, σε βουνό της Κορινθίας.

Αναφορά γίνεται και στον Β. Παλαιοκώστα και στον 15χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο που δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Επίσης φαίνεται ότι δεν λείπει το χιούμορ από αυτούς που έστειλαν το e-mail, αφού στη θέση του αποστολέα εμφανίζεται το όνομα «Παπαρήγα».

Αυτό, μία ημέρα μετά τους υπαινιγμούς του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλου, κατά κομμάτων της Αριστεράς ότι «που και που οι οπαδοί τους πετάνε και κανένα γκαζάκι» και την οργισμένη απάντηση του ΚΚΕ που εξέφρασε αντίστοιχους υπαινιγμούς και μίλησε για «βρωμιές»…

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται η οργάνωση με το όνομα «Πύρινες Σκιές», η οποία έχει ξαναστείλει σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ προκηρύξεις.

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης http://zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: