Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Τώρα όλα αποκλύπτονται, οι Σχέσεις ΕΠΟ Ολυμπιακού - Ο Γκαγκάτσης και Ο... Βαλβέρδε

10-3-2009'

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τελικά δεν συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρόλο που ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ήταν εκεί για πέντε περίπου ώρες και είχε συναντήσεις με όλους τους συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αλλάξει ξεκάθαρα τακτική σε σχέση με πριν από λίγους μήνες, όταν και πίεζε τον Ισπανό για να πάρει μία απάντηση, αφού πλέον δεν θεωρεί ότι ο Βαλβέρδε πρέπει να μείνει πάση θυσία στο λιμάνι και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δώσει στον 45χρονο να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν άλλες λύσεις για τον πάγκο των πρωταθλητών.

Σε όλες αυτές τις σκέψεις του Σωκράτη Κόκκαλη έρχεται να προστεθεί και το σενάριο της «Εξέδρας», η οποία αναφέρεται στην συνεχή παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα στην πρώτη καρέκλα δεξιά του προέδρου του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι προάγγελος της διοικητικής θέσης που θα αναλάβει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Μάλιστα, η εφημερίδα τονίζει ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος θα εξελιχθεί σε «νούμερο 2» άνθρωπο στον Ολυμπιακό μετά τον Σωκράτη Κόκκαλη, έχει και άποψη για τον προπονητή που θα πρέπει να έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στη νέα σεζόν.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, λοιπόν, είναι αρχικά υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά δεν πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πέσουν και στα πόδια του για να τον πείσουν να μείνει και τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, είναι σε θέση να προτείνει αρκετούς Γερμανούς τεχνικούς, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι η γερμανική σχολή ταιριάζει στην Ελλάδα και μέσω της καλής του σχέσης με τον Ότο Ρεχάγκελ, μπορούν να έρθουν από τα καλύτερα ονόματα του γερμανικού ποδοσφαίρου στο λιμάνι.

Πηγή: Balla.gr

ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: