Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Στους δρόμους για το Ασφαλιστικό και την...Πετρούλα του star


@ΟΙ Δημοσκοπήσεις και τα θέματα οικονομίας συνεχίζουν να προκαλούν ενδιαφέρον για τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου τύπου και μάλιστα με ενδιαφέροντα στοιχεία. Απο εκει και πέρα τα πρωτοσέλιδα πολλές φορές χρησιμοποιούν ως πηχαίους τίτλους ή φράσεις που ακούγονται απο επίσημα ή απο ανεπίσημα χείλη όπως το σημερνιό της 'Ελευθεροτυπία' για '..χέρι στους μισθούς..'. Τελικά μήπως σε τούτη την χώρα όλοι επιθυμούν να 'μας βάλουν χέρι' ή τουλάχιστον όταν ομιλείτε περί μισθών ας εστιάσετε στα εφάπαξ που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάληλοι και όχι δυστυχώς οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και η γενιά των 700 ευρώ όπως και οι χαμηλά αμειβόμενοι δημοσιογράφοι;

@Άρθρο, στο οποίο θεωρεί τη δήλωση Ρουσόπουλου για τη δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΕΡΤ «ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη», δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλης Κόκκινος. Στο άρθρο του που σχολιάζει 'Το Παρόν', θεωρεί κατʼ αρχήν πως χαρακτηρίστηκαν «με άκρα επιείκεια» οι πράξεις του προέδρου της ΕΡΤ «ως παράβαση καθήκοντος» καθώς «αν υποτεθούν αληθείς» έχουν όλα τα στοιχεία του κακουργήματος της απιστίας του άρθρου 390 εδάφιο β', όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 15 του Νόμου 3242/2004 της σημερινής κυβέρνησης.Ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου θεωρεί πως η δήλωση Ρουσόπουλου «αποτελεί ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης».
@Στους δρόμους ξανά οι δημοσιογράφοι για το Ασφαλιστικό. Οι πρώτες αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ προβλέπουν 24ωρη απεργία τηνΤρίτη και συγκέντρωση στο κέντρο, δεύτερη 24ωρη απεργία στις 12 Δεκεμβρίου και έκδοση της εφημερίδας «Αδέσμευτη γνώμη».Η ΕΣΗΕΑ δεν απέκλεισε και την πιθανότητα απεργίας διαρκείας. Η επίθεση στο ασφαλιστικό των δημοσιογράφων και οι βολές του υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου περί «προνομιούχων» εργαζόμενων άναψαν κυριολεκτικά τα αίματα.

@Για τα επόμενα 4 χρόνια η νεαρά, ξανθιά και... έτοιμη για όλα Πετρούλα Κωστίδου μπορεί να κοιμάται ήσυχη ότι η οικονομική κρίση δεν θα χτυπήσει την πόρτα της. Μετά τα εντυπωσιακά νούμερα και τα... υψηλά βαρομετρικά που έφερε ως παρουσιάστρια του νέου, «μεταμοντέρνου» (του ποιου;) δελτίου καιρού, η Πετρούλα υπέγραψε με το Star συμβόλαιο συνεργασίας 2 + 2 χρόνια και ήδη πετάει... στα σύννεφα!
@ΜΑ καλά τα 6 εκ. ευρώ πλησιάζουν τα οφειλόμενα στα Ταμεία απο τους εκδότες; Σύμφωνα με την τελευταία σχετική ενημέρωση του ΤΣΠΕΑΘ προς την ΕΣΗΕΑ, οι συνολικές οφειλές των ΜΜΕ ανέρχονται σε 6.503.169 ευρώ, εξ αυτών τα 3.347.689 ευρώ προέρχονται από τους εκδότες, τα 1.090.454 ευρώ από τηλεοπτικούς σταθμούς και τα 2.915.251 ευρώ από τους ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών.
@Σημαντική η άνοδος στη χρήση του Διαδικτύου από τις Ελληνίδες μέσα στο 2008.
• Ιδιαιτέρως εξοικειωμένες οι νεαρές Ελληνίδες με το Διαδίκτυο - αισιόδοξα μηνύματα για την ισότιμη χρήση των νέων τεχνολογιών από τα δύο φύλα στο προσεχές μέλλον.
• Παραμένει η ανάγκη βελτίωσης της σχέσης γυναικών-Διαδικτύου στις Ελληνίδες μεγαλύτερων ηλικιών και σε όσες διαμένουν σε αγροτικές περιοχές.
@Ο κύβος ερρίφθη. Οι Γερμανοί του RTL οδεύουν ολοταχώς στη δημιουργία ενός ψυχαγωγικού καναλιού, το οποίο ως τέτοιο φυσικά θα στεγάζει και ριάλιτι παιχνίδια. Οι πληροφορίες από την Κάντζα λένε ότι εξασφαλίστηκαν τα δικαιώματα για το ριάλιτι "Farmer Wants A Wife". Το κόνσεπτ του συγκεκριμένου ριάλιτι θέλει έναν αγρότη να αναζητά σύζυγο ανάμεσα σε δέκα πανέμορφες γυναίκες.
@Μετά τα μετοχολόγια των τηλεοπτικών σταθμών το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έδωσε στη δημοσιότητα τις μετοχικές συνθέσεις όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας. Και οι δύο λίστες με τις μετοχικές συνθέσεις τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών θα υποβληθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μαζί με την ετήσια έκθεση πεπραγμένων της ανεξάρτητης αρχής.
@Μία ακόμη δημοφιλή στις ΗΠΑ σειρά φέρνει το Star από τις 12 Μαρτίου στις 11.30 το βράδυ, με την υπογραφή του πολύπειρου παραγωγού Τζέρι Μπρουκχάιμερ που βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του CSI. Το «Eleventh Hour» του CBS είναι σειρά επιστημονικής φαντασίας και αποτελεί ριμέικ βρετανικής μίνι σειράς του Στίβεν Γκάλαχερ.
Αναρτήθηκε απόgreekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια: