Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ (144 ΔΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG https://kraxtis-gr.blogspot.com/

 


ΔΗΛΩΣΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ (144 ΔΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,

ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG https://kraxtis-gr.blogspot.com/

 

Στις 24 Δεκεμβρίου του 2011, απεστάλη σε ένα από τα email του ιστολογίου μας , το εξής κείμενο, με αναφερόμενο αποστολέα κάποιον ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ και προερχόμενο από το www.segggas-apati.com. Το κείμενο αυτό αναρτήθηκε από τον ΚΡΑΧΤΗ στην εξής διεύθυνση http://kraxtis-gr.blogspot.gr/2011/12/blog-post_27.html στις 27 Δεκεμβρίου 2011 με αρνητικά σχόλια ΚΑΤΑ του Βασιλείου Σεβαστή του Δημητρίου, κατοίκου Λουτρών Υπάτης Φθιώτιδας, οδός Συν.Βαρκά (άνευ αριθμού) και του Περικλή Μπάκα του Χρήστου, κατοίκου Ν. Σμύρνης Αττικής, οδός Αρτάκης 147.

Από την αρχή όπως προκύπτει και από με την με αριθ. 160/14-9-2014 ΔΙΑΤΑΞΗ του Εισαγγελέα Κατερίνης που κατέστη αμετάκλητη, αυτή η ΑΝΑΡΤΗΣΗ αφαιρέθηκε απο τον συγκεκριμένο ισότοπο .

ΣΗΜΕΡΑ (όπως και τότε δήλωσα), ΔΗΛΩΝΩ ότι εκτιμώ και υπολείπτομαι τους ανωτέρω κυρίους, δεν ήταν προσωπική μου άποψη, ήταν άποψη αναγνώστη που δεν ενστερνήστηκα ποτέ..

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 31-5-2021

Ο δηλών

ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: